KUN PYYSIN HUULIPUNAOSTOKSILLA APUA

PC021945 PC021954

Kyllähän minä nyt yhden punaisen huulipunan osaan valita kosmetiikkahyllyiltä. Toki. Mutta kun takana on jo kaksi hutiostosta, päätin lopulta kääntyä ammattilaisen puoleen ja pyytää apua. Hakusessa oli nimittäin punainen huulipuna, joka sopisi kestävyydeltään laiskalle huulipunanlisääjälle, jonka sävy sopisi keltaiseen vivahtavan hammasluuni vierelle ja joka levittyisi tasaisesti huulille ilman rajauskynääkin.

Tapahtui Stockmannin MAC-osastolla..

Minä: ”Etsin huulipunaa, joka sopisi kestävyydeltään laiskalle huulipunanlisääjälle, jonka sävy sopisi keltaiseen vivahtavan hammasluuni vierelle ja joka levittyisi tasaisesti huulille ilman rajauskynääkin.
Hurmaava MAC-pisteen ammattilainen: ”Tämä ja tämä olisivat varmasti hyvät vaihtoehdot.”

Istuin meikkituoliin, testasimme sävyä. Alkoi hymyilyttää. The one oli löytynyt noin kahdessa minuutissa. Se oli siinä. Bingo ja kassan kautta kotiin. Bussissa kotiin matkatessani en voinut olla pohtimatta sitä, miksi en heti kääntynyt ammattilaisen puoleen.

Pikkujouluihin sopiva, täydellisen punainen huulipunakynä on nyt siis löytynyt, näkynyt jo bloginkin puolella ja sattuipa niin hauskasti, että olen jo parina päivänä rohkaistunut käyttämään tätä huulipunaa myös ar-ke-na. This never happens. Ja tuo maagisen täydellinen punahan on siis MACin Just Add Romance.

Romansseja ja punaisia suukkosuita viikkoosi!

PC021946 PC021947


Posted in and tagged by NOORA.