VALLOITTAVAN VIEHÄTTÄVÄ JA VEGAANINEN PIKKUJOULUMEKKO

PC021869 PC021955 PC021888

Olen kuullut monesti, että jokainen nainen tarvitsee vaatekaappinsa mustan mekon, johon voi turvautua silloin, kun täydelliselle pikkumustalle on tarvetta. Mekon, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, miltei juhlista hautajaisiin, ja jossa tuntee olonsa kotoisaksi. Kotelon, jonka sisuksissa on hyvä olla. Jostain syystä omassa vaatekaapissa ei kuitenkaan aiemmin ole tuota mekkoa ollut. Nyt on.

Kiitos Tauko, pelastit lahjallasi kaikki joulukuun asukriisini. Nyt tiedän, minkä mekon puen ylleni työpaikkani itsenäisyyspäivälounaalle, nyt tiedän, missä mekossa suuntaan pikkujouluihin ja nyt minulla on mekko, joka kestää aikaa ja josta varmasti vuosien varrella muodostuu yksi vaatekaappini peruskivistä. Jopa Matti huomasi näitä kuvia ottaessaan, että minulla oli mekossani hyvä ja itsevarma olo. Kuvia ei tarvinnut ottaa kuin muutama ja jo niihin pariin ensimmäiseen tallentui aito ja onnellinen hymy. Oli kylmä talvipäivä, mutta Kotelo lämmitti mieltä ja sydäntä. Sen lisäksi, että mekko on kaunis leikkauksiltaan ja ainutlaatuinen materiaaliltaan, siihen kätkeytyy muutakin kaunista. Se on valmistettu eettisten ja ekologisten standardien mukaisesti 100%:sti kierrätetystä puuvillasta ja se on 100%:sti vegaani. Kudottu jyväkuvio tuo pintaan eloa ja pikkujouluhuulipuna kulkee kätevästi taskussa. Kuten sanoin, kaunis mekko kaiken kaikkiaan.

Seuraavan kerran saan onneksi pukea mekon päälleni jo tiistaina, kun on aika juhlia 100-vuotiasta Suomea.

Millainen on sinun vaatekaappisi luottomekko?

PC021880


MEKKO / DRESS TAUKO (*blogin kautta saatu)


PC021978 PC021893 PC021895 PC021973


Ihastuitko? Tauko halusi hemmotella joulukuun kunniaksi myös lukijoitani. Koodilla Curiouser15 saat ostoksestasi Taukon verkkokaupassa -15% alennusta. Löytyisikö esimerkiksi Party Selection-osastolta jotakin, joka toisi yhtä leveän hymyn huulillesi mitä Kotelo toi omilleni? Koodi on voimassa perjantaihin 8.12. saakka.

*Bloggaajalle ei kerry tuloja linkin kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä tai sieltä tehdyistä ostoista.


PC021874 PC021957 PC021891


Posted in and tagged by NOORA.