PÄIVÄN TYYLI-INSPIRAATIO: R/H-MIMMIT

PA268614 PA268624 PA268630 (2) PA268608

Tamperetta on viime aikoina hemmoteltu ihanilla pop up shopeilla. Ikisuosikkini ja iki-ihastukseni R/H:kin vieraili jokin aika sitten Mansessa pikavisiitillä ja jälleen kerran kävin hypistelemässä rekeillä roikkuvia aarteita. Myönnän, että yksi vuosien ajan haaveilemani herkkukin tuli hankittua vihdoin omaan vaatekaappiini ja nyt, kun pikkusiskoni nimikirjaimet vaihtuivat avioliiton myötä R.H.:ksi, mieleen jäi kytemään parikin joululahjaideaa tuoreelle vaimolle. Esimerkiksi nämä korvikset sopisivat tuoreen rouvan lahjapakettiin erinomaisesti!

Sen lisäksi, että upeita asuja oli ihana päästä selailemaan rekeillä, myös R/H:n mimmit näyttivät niin upeilta, että päätin ikuistaa heidätkin asukuvaan. Samettinen punamusta Mickey Square Dress-näytti livenä vielä upeammalta kuin kuvissa ja kultaa säkenöivät Ada Knot-housut veivät sydämeni välittömästi – mustan yläosan kanssa nuo olisivat täydelliset housut vaikkapa pikkujouluihin! Poiminkin näiden neitokaisten tyylistä ideoita talteen; ripaus punaista, kullan hohtoa, samettia ja lookin sävyihin punatut huulet luovat upean juhlalookin.

Ja hei muuten! Vaikka pop up-myymälä oli Tampereella vain vierailulla, kannattaa pitää mielessä, että myös By EmKan ja INCH”n valikoimasta löytyy R/H:n tuotteita. Onko sinulla omia R/H-unelmia? ♥_<3

PA268628 PA268620 PA268612PA268609


Posted in and tagged by NOORA.