ISKÄLLE PAKETTIIN

PB119857 PB119862 PB119858

Onnea iskä! <3

Matti ja Eppu suuntasivat nokkansa kohti Matin synnyinseutuja ja minä hipsin onnittelemaan omaa isääni jo aikaisin aamulla. Ennen lähtöäni ehdin aamusella kuitenkin paketoida isälleni pienen lahjan, joka on helppo toteuttaa myös nopealla aikataululla, jos joku haluaa napata idean talteen isänpäivää tai joulua varten.

Ostin iskälle  nimittäin Anna-Leena Härkösen Kaikki oikein-lottovoittopokkarin ja sen sivujen väliin piilottelin nipun euron arpoja. Teeman mukaisesti kiinnitin pokkarin kanteen vielä lottolapun, josta iskälle riittää jännitettävää kymmenen viikon ajaksi. Ja totta kai otin lapun kahteen osaan; jos onni potkaisee niin potkaisee sitten meitä molempia! Jotenkin minusta aina vähän tuntuu siltä, että lähipiirilläni on kylmä hiki otsalla, kun he availevat minulta saamiaan paketteja. Olen kuulemma melko yllätyksellinen lahjanantaja ja koskaan ei voi tietää, mitä paketista löytyy. Ehkäpä tämä lahja ei kuitenkaan aiheuta ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Paitsi siinä vaiheessa, kun jonain lauantai-iltana katselee lottoarvontaa ja ympäröi riviltä seitsemän oikein.. Mutta sitä iskä tuskin pistäisi pahakseen!

Kurvaa siis isäsi luokse kirjakaupan ja kiskan kautta – oikein mukavan leppoisaa sunnuntaita kaikille!

PB119870 PB119878 PB119874 PB119884


Posted in and tagged , by NOORA.