HÄÄKAKKU, JOSTA NÄEN EDELLEEN PÄIVÄUNIA

P9025570 P9025551 P9025559

Siskoni häät jättivät niin paljon ihania muistoja mieleeni, että jo pelkästään häiden rakkauden täyttämän tunnelman ajatteleminen lämmittää sydäntä. Ne olivat niin kauniit häät jokaista yksityiskohta myöten. Ja herkullisetkin ne olivat, viimeksi eilen kaipasin iltakahvini kylkeen palan tuota suussasulavan hyvää hääkakkua.

Kerroin teille viime joulun alla, kuinka päätin aloittaa uuden perinteen ja hankkia Disneystoren huikaisevan upeista joulukoristeista aina joka joulu yhden uuden omaan kokoelmaani. Ensimmäinen  aarteeni oli Elsa ja Anna-aiheinen, mutta tiesittekö, että myös tuo Roosan ja Veetrikin hääkakun koriste on alunperin Disneyn joulukoriste? Matti toi tuon hurmaavan aarteen heille tuliaisiksi Lontoosta ja se pääsi lopulta kunniapaikalle hääkakun päälle. En muista koska viimeksi olisin ollut häissä, joissa kakkukoriste olisi herättänyt niin paljon ihastusta. Eritoten lapset olivat haltioissaan! Niin koriste kuin kakkukin olivat täysin hääparin näköiset.

PB119908 PB119900 PB119886

Disneystoren joulukoristeet ovat melko arvokkaita hankintoja ja siksi tänäkin vuonna mietin pitkään mikä koristeista olisi ihanin lisä pieneen kokoelmaani. Päädyin lopulta hieman yllättävään vaihtoehtoon. Kylpevä ja mököttävä Hirviö vei lopulta sydämeni. Matti epäili, että valitsin alitajuntaisesti tuon koristeen, koska se muistuttaa minua miekkosestani, mutta tätä väitettä en kyllä allekirjoita. Kaunotar & Hirviö oli kaikessa ihanuudessaan yksi parhaista tämän vuoden aikana näkemistäni elokuvista ja eritoten tuo hirvittävän hauska kylpyhetki on jäänyt kohtauksena hyvin mieleeni. Ja onhan se  nyt hurmaava mörökölli!

PB119911 PB119921 PB119902

Disneyn joulukoristeet toimivat äärimmäisen kivoina joululahjoina, sillä koristeissa on mukana myös pieni hopeinen laatta, johon on kaiverrettu koristeen vuosiluku. Lelujahan nämä eivät toki ole ja ne rikkoutuvat äärimmäisen helposti, mutta mikseipä vaikka kummi voisi kerätä kummilapselleen joululahjaksi vuosi toisensa jälkeen koristesarjaa. Näistä aarteista ilahtuvat tosin varmasti myös vanhemmat. Oma äitinikin laittoi tilaukseen kokoelmansa ensimmäisen koristeen, Maija Poppasen.

Mutta nyt, oih, saisipa palan tuota kakkua.

P9025549 P9025563


Posted in and tagged , by NOORA.