HUHUU, TÄÄLTÄ TULEE HAAMUBANAANI!

PA258562PA258551

Meinasipa päästä Halloween yllättämään, sillä en ollut lainkaan rekisteröinyt, että hurjista hurjin juhla on jo näinkin nurkan takana. Vaikka kodissamme Halloween ei juurikaan näy keittiön pöydällä nököttävää kurpitsaa lukuunottamatta, kammottavien leivonnaisten kokkailu ja kurpitsan kovertaminen kiinnostaa toki aina. Toisinaan niitä kammottavia leivonnaisia valmistuu keittiössäni tosin ihan keskellä kesääkin. Koska tänä vuonna Halloween todennäköisesti sujahtaa ohi ilman suurempia kekkereitä ja kepposia, päätin mennä siitä mistä aita on matalin ja keksiä viikonlopuksi herkullisen jälkkärin, joka ei vaadi juurikaan aikaa eikä ponnisteluja.

Pitäkäähän kiinni hatuistanne, täältä tulevat haamubanaanit!

halloween

Kuori banaanit ja leikkaa ne puoliksi. Työnnä puolikkaiden sisuksiin varrastikut ja dippaa haamut sulatettuun valkosuklaaseen. Jäähdytä. Sulata hieman tummaa suklaata ja tee suklaapisaroista haamuille silmät. Viimeistele silmät koristekarkein. Jäähdytä.

Varrastikkuihin tökätyt haamut voi koota haamujengiksi työntämällä tikut kurpitsaan. Tämä pöytäkoriste vangitsee taatusti katseen!halloween


Posted in and tagged , by NOORA.