JA TÖIHIN!

IMG_8331

En tiedä auttoiko asiaa hurja vitamiinitankkaus, ne painivat koalat vai sinnikäs lepo, mutta tänään on aika suunnata taas töihin. Toivottavasti tämä pariviikkoinen eipäs-juupas-flunssailu on nyt ohi ja loppusyksy sujuu energisemmissä merkeissä. Puolikuntoisena olo on pidemmän päälle ärsyttävää, joten hyvä, että tauti iski nyt lopulta kunnolla päälle ja pakotti lepäämään.

Eppu taisi jo tosin tottua päiväseuralaiseensa. Parin päivän ajan se nukkui sinnikkäästi vieressäni ja aisti selvästi, että omistaja ei nyt ole ihan kunnossa. Tänäänkin se vielä pomppasi pötköttelypaikallemme venyttelemään ja oli hitusen ihmeissään, kun aloinkin keitellä aamupuuroa.

Toivon terveyttä ja hyvää oloa kaikkien loppuviikkoon – muistakaa levätä taudit pois!


Posted in and tagged by NOORA.