PAINIVAT KOALAT

IMG_8302

Olen melko varma siitä, että jos laittaisin nämä koalat nyt korviini, syysflunssanikin säikähtäisi niitä niin paljon, että lähtisi vikkelään omille teilleen. Lenssu häviäisi näille painijoille hetkessä! Olo on kuitenkin vielä sen verran nuutunut, että painijakoalat jäävät odottamaan rasiaansa sitä päivää, kun lähden taas ihmisten ilmoille.

Viikonlopun yökyläilijämme toivat minulle niin mieluisan syntymäpäivälahjan, että hihkuin ääneen sitä availlessani. Ihastuin nimittäin Haldinin persoonallisiin koruihin jo Designtorilla, mutta tuolloin en vielä osannut päättää, mitkä koruista kotiuttaisin itselleni. Päätös tehtiin onneksi puolestani, kun paketista paljastuivat Haldinin painijakoalat. Loistava valinta, sillä koalat olivat ehdottomasti myös omat suosikkini – värin valitseminen olisi vain ollut hurjan vaikeaa! Nämä hurjat naamioidut koalat on painettu suomalaiselle koivuvanerille ja samaisia korviksia löytyy muuten useammassakin eri värissä Weecosin valikoimasta. En muista koska viimeksi olisin nähnyt korvakorut, joissa olisi samalla näin paljon leikkimielisyyttä, persoonallisuutta ja ripaus katu-uskottavuuttakin. Täydelliset asusteet asuihin, jotka kaipaavat sitä jotakin.

Täällä siis painitaan edelleen flunssan kanssa. Pikkuhiljaa alkaa kuitenkin tuntua siitä, että olen kukistamassa vastustajaani. Otan sitten lopulta painijakoalat avuksi jos muu ei auta.

IMG_8301IMG_8303


Posted in and tagged , by NOORA.