TÖISTÄ TEATTERIIN SYKSYN LEMPPARIASULLA

IMG_7966 IMG_7978 IMG_7982 IMG_7976 IMG_7973

Kun työpäivän päättymisen jälkeen suuntaa suoraan teatterille ensi-iltaan, on päälle keksittävä asu, joka soveltuu sellaisenaan käytettäväksi aamusta iltaan. Ei liian juhlavaa, ei liian arkista. Mukavaa, mutta ei liian rentoa. Tällaiseen lookiin minä lopulta päädyin.

Puhuin viimeksi eilen postauksessani vaatteiden käytännöllisyydestä. Huomaan punnitsevani nimittäin vaateostoksiani nykyään hyvin pitkälti niiden käytännöllisyyden ja monikäyttöisyyden kautta. Tämä asukokonaisuus on tällaisista vaatekappaleista hyvä esimerkki. Se ylläni istuin eilen pitkän päivän toimistossa ja työpäivän jälkeen suuntasin samassa lookissa vielä Kevytkenkäisen naisen ensi-iltaan Tampereen Työväen Teatterille. Toisinaan kiire painaa päälle sen verran hurjana, että samassa asussa on edustettava niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Kun vaatekaapin peruskivet ovat kohdillaan, käytännöllisiä vaatekappaleita yhdistelemällä simppelitkin asukokonaisuuden osaset soveltuvat monenlaisiin tilaisuuksiin.

IMG_7975 IMG_7961 IMG_7980 IMG_7971


HAME LIDL (ESMARA BY HEIDI KLUM)  POOLOPUSERO MARKS & SPENCER  KENGÄT MINNA PARIKKA


Marks&Spencerin poolopuseron ostin itselleni, kun palautin kuvauslainassa olleita vaatteita takaisin myymälään. Käsittämätöntä, että vaatekaapissani ei tätä ennen asunut mustaa poolopuseroa. Nyt virhe on korjattu ja klassisen tyylikäs pusero on ollut jokaisen euron arvoinen jo nyt (24,95€). Olen yhdistänyt paidan niin farkkujen kuin hameidenkin kaveriksi- se toimii asussa kuin asussa! Lidlissä minua sen sijaan potkaisi onni, kun jäljellä oli vielä yksi oikeankokoinen hame Heidi Klumin mallistosta. Tein mallistosta muitakin edullisia hankintoja, mutta tämä hame oli löytöjen löytö. Klassinen lisä syysgarderobiin, joka soveltuu käytettäväksi niin neuleiden, toppien kuin kauluspaitojenkin kanssa.

Liian simppeliksi en asun kuitenkaan halunnut jäävän – minne tahansa menenkin, ainakin joku kiinnittää huomionsa Parikan pompomeilla varustettuihin kenkiini! Takuuvarmat hymyntuojat ja niin mukavat jalassa. Monesti asusteilla tekeekin paljon, kun päivän look muutetaan iltamenoihin sopivaksi. Tällä kertaa annoin kuitenkin selkeiden värien ja pienten yksityiskohtien puhua puolestaan. Toisinaan vähemmän on enemmän.

Sinikka Sokka hurmasi tosin punaisissa korkkareissaan teatterin lavalla eilen niin, että löysin jälleen yhden puutteen kenkäkaappiini kulmakivissä. Punaiset korkokengät olisivat olleet piste i:n päälle tähänkin syysasuun.

Mutta nyt kertokaahan – teittekö herkullisia löytöjä Lidlin muotiviikoilta?

IMG_7977 IMG_7979

*Ensi-iltaliput saatu blogin kautta/ Tampereen Työväen Teatteri.


Posted in and tagged , by NOORA.