SYKSYN MUKAVIN POSTAUS

Onko sinullakin kotiasu odottamassa vaatekaapin hyllyllä sitä hetkeä, kun saavut kotiin pitkän päivän jälkeen? Minulla ainakin on. Eritoten syksyisin koti- ja oloasujen merkitys jälleen korostuu, kun illat viilenevät ja tämä mukavuudenhaluinen bloggaaja haluaa istahtaa sohvanpohjalle mahdollisimman rennossa lookissa. Parhaimmillaan rento asu on tosin silloin, kun se yllään voi myös hyvin lähteä niin koiranviennille kuin kauppaankin. Siksi kokosinkin myös teille inspiraatioksi yhteen tämänhetkisiä suosikkejani. Nämä rennot lookit sopivat kaikkialle- eivät ainoastaan kotona oleiluun!

oloasut


SAMETTITAKKI ADIDAS ORIGINALS SAMETTILEGGARIT ADIDAS ORIGINALS  SOUND-BOMBERTAKKI MAINIO  SOUND-COLLEGEHOUSUT MAINIO   HUPPARI NLY TREND  TRIKOOHOUSUT NLY TREND PIONI-LEGGINSSIT PIETAMO  BALLERINATOSSUT H&M

*ei mainoslinkkejä


Yksi ylläolevista asuista löytyy jo kaapistani. Mainion Soundit ovat olleet ko-vas-sa käytössä ja nuo collegehousut ovat jalassani miltei päivittäin. Leikkaus ja istuvuus ovat nimittäin niin kovasti mieleeni, että näissä housuissa viettää mielellään aikaa. Plussaa myös ihanasta väristä ja saman setin bombertakista, joka on täydellinen syksybomber muun muassa pituutensa ansiosta. Tämä takki peittää pepun ja sopii erinomaisesti myös leggareiden kaveriksi. Lämmin kiitos Mainiolle vielä tästä setistä!

Adidaksen valikoimasta löytyy hurmaavaa samettia, joka ihastuttaa allekirjoittanutta.  Kukapa ei kaipaisi herkkää roosanpunaista takkia syksypimeillä ylleen! Samankaltaisen suloisen piristyksen vaatekaappiin tuovat tosin myös erilaiset kukkakuosit, joita vilkkuu niin NLY Trendin kaksiosaisessa kombossa (värimaailman lisäksi eritoten housujen puntit ihastuttivat!) ja tamperelaisen Pietamon leggareissa. Pietamon housujen ympärille saisi koottua niin kauniin arkiasun – kuvitelkaa nuo leggarit mustan oversized-neulemekon ja korkkareiden kanssa!

Syksyn suloisinta oloasua valitessa kannattaa siis pitää silmät auki; tarjolla on paljon käytännöllisiä ja kauniita asuja, jotka parhaimmillaan soveltuvat myös arkiasujen osaksi. Muistatteko Minni-korvilla varustetun oloasuni parin vuoden takaa? Arvatkaapa onko sillä lopulta ollut kovasti käyttöä.. Jopa Eppu on sitä mieltä, että tuossa asussa ei kyllä emäntä lähde edes koiraa ulkoiluttamaan.

Millaiseen asuun sinä loikkaat päivän päätteeksi? Vaihtuvatko farkut verkkareihin?


Posted in and tagged by NOORA.