HEINÄKUUN ALELÖYTÖ : KUKITETTU KORS

P7301934 P7301959 P7301948

Tähän väliin pieni hurraa-huuto Zadaalle – jihuu, jihuu! Rakkaat laukkuaarteeni ovat löytäneet sitä kautta uudet kodit ja olen vihdoin saanut raivattua tilaa asustekaapinkin puolelle. Pakko myöntää, että laukkujen myyminen kirpaisi hieman, mutta mieluummin myyn ne hyviin uusiin koteihin ja ahkeraan käyttöön kuin säilytän ihania laukkuja tarpeettomina kaapin perällä.

Ja nyt tämäkin uusi hankinta mahtuu paremmin hyllylle.

P7301954

Olen välttynyt hyvin alennusmyyntien aikana heräteostoksilta enkä totta puhuen ole vielä juurikaan ehtinyt edes kaupoissa kierrellä. Zaran aleista tein pienen tilauksen ja toinen ”hupsistakeikkaa” tapahtui kävellessäni Stockmannin läpi reilu viikko sitten. Olin jo tämän Korsin malliston saapuessa myyntiin käynyt ihastelemassa näitä ruosteenpunaisia herkkuja, mutta vielä tuolloin jätin hankinnat tekemättä. Salaa saatoin toivoa, että jokunen laukku tästä mallistosta päätyisi myös aleen ja onneksi olin oikeassa.


LAUKKU MICHAEL KORS (FLOWERS POUCHE)


Päätin pitää silmällä eritoten tätä pikkukolikkopussukkaa, joka ratkaisisi ongelmani, kun mukaan ei tarvita kuin pari korttia, avain ja kolikoita. Olin jo kuitenkin menettää toivoni, kun lempparikaupastani Cottonilta ei juuri tätä pussukkaa enää löytynyt. Arvatenkin olin aivan fiiliksissä, kun muutama kolikkolaukkunen oli jäljellä vielä Stockan aleissa. Ja hei, satasen pikkulaukku maksoi enää muutaman kympin. Gotta love the sales!

P7301940

Siinä missä vaatekaappini on vuosien varrella saattanut muuttua hieman värittömämmäksi, asusteiden puolella värit, yksityiskohdat ja persoonalliset designit ihastuttavat edelleen. Tämän pikkulaukun katseenvangitsijoina toimivat ihastuttavat kukkaset, jotka tuovat mieleeni lapsuuden. Jonkun sukulaisen seinällä roikkuivat nimittäin vuosikausia taulut, joissa oli kovin saman näköiset kohokuvioidut kukkakoristeet. Voipi olla, että juuri tämän muiston vuoksi tämä laukku vei sydämeni.

Nyt pikkulaukku heiluen kohti uutta viikkoa ja seikkailuja. Olipahan kerta kaikkiaan aivan ihana synttäriviikko. <3


Posted in and tagged by NOORA.