NÄPPÄRÄ, IHANA, ZADAA!

IMG_6178

Hurja inventaariointoni jatkuu vaan ja tällä kertaa rakkaat mutta vähälle käytölle jääneet aarteeni löysivät tiensä Zadaa-sovellukseen. Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen tarkemmin tähän superkätevään sovellukseen perehtynyt ja olenkin jo aivan koukussa. Vaatteiden myyminen, ostaminen ja tuotteiden lähettäminen on tehty äärimmäisen helpoksi. Unohtamatta tietenkään sitä, että huippulöytöjen tekeminen on helppoa kuin heinänteko, kun sovellus hakee nenäsi eteen näppärien hakuominaisuuksien ansiosta juuri sen, mitä etsit. Pelkäänkin pahoin, että vähän tyhjemmäksi saamani vaatekaappi täyttyy Zadaan ansiosta pian uudestaan.

Minun putiikkini löydät Zadaa Discover-osiosta. Näpyttelemällä oston yhteydessä koodin NN4334 sovellukseen, saat itsellesi viisi euroa shoppailurahaa Zadaassa käytettäväksi. Happy shopping friends!

d_noora_nappila

Zadaan Iina teki minusta myös haastattelun, jonka löydät tämän linkin takaa. Käy tsekkaamassa haastiksesta minun suosikkini Tampereen putiikkivalikoimasta ja kurkkaa minkä merkin tuotteilla täyttäisin mielelläni vaatekaappini!

Ja sitten Zadaa-sovellus haltuun ja huippulöytöjä tekemään. <3_♥


Posted in and tagged , by NOORA.