KUN PRINSSI SAI PRINSESSANSA

8 4P70801302 14

Kuten jo videolla kerroinkin, olin mukana juhlimassa kaveripariskunnan häitä upean aurinkoisena lauantaina. Sain kunniatehtävän tallentaa tuon ikimuistoisen päivän kamerani läpi ja vaikka pääosin kuvasinkin vihkitilaisuudesta ja juhlasta vain videota, en malttanut olla myös hieman valokuvaamatta. Häät olivat niin kauniit ja viimeistä yksityiskohtaa myöten mietityt, että en malttanut irrottaa otetta hetkeksikään kamerastani.

Sain satumaisen kauniilta prinsessalta luvan jakaa kuvia ja tunnelmia myös blogissani, joten josko aloitettaisiin tiistaiaamu hattaraisen herttaisessa rakkauskuplassa.

P7080196 3 1015P7080218

Morsian oli kuin suoraan satumaisen upean häälehden sivuilta! Kokonaisuus oli päästä varpaisiin asti aivan täydellinen ja hääpuku somisteineen ja asusteineen oli täysin morsiamen näköinen. Pitkä huntu, kaunis meikki ja hurmaava morsiuskimppu viimeistelivät kokonaisuuden ja kasvoilla hehkunut ilo ja onni säihkyi kilpaa auringon kanssa. Yksi kauneimmista morsiamista, jonka olen ikinä nähnyt. Lämpimät onnitteluni vielä upealle parille ja kiitos, että sain olla mukana juhlimassa ainutlaatuista päiväänne.

Häähuuma laantuu nyt blogin puolella hetkeksi. Syyskuussa jatketaan kuitenkin taas, kun pikkusiskoni astelee kohti avioliittoa – blogista ei siis lähiaikoina rakkautta puutu! Nyt vedetään kuitenkin hetki henkeä, sulatellaan hääkakkua ja yritetään laskeutua hetkeksi maan pinnalle vaaleanpunaisten pilvien päältä.

Lähetän vielä onnitteluni blogin kautta yhteisesti kaikille teille, jotka olette juhlineet tai juhlitte tänä kesänä häitänne. Nauttikaa! <3

7P7080146 6 1 17 P7080241 P7080155


Posted in and tagged , by NOORA.