SE OIKEA GLADIAATTORIASU

P6093739 P6093784 P6093725 P6093744


TAKKI ADIDAS ORIGINALS   PUSERO H&M     FARKUT ZARA    TENNARIT NIKE

KUVAT : IINA MOUKOLA


Olen elvytellyt valkoisia lenkkareitani nyt jo niin moneen otteeseen, että taikatemput taitavat kohta olla hyödyttömiä. Valkoisista lenkkareista on tullut likaisen beiget ja sen verran monta kilometriä näillä lempparikengillä on jo tullut talsittua, että kilometrit alkavat näkyä halkeamina. Lempitennareiden poisheittäminen on aina ihan kamalaa! Siksi vintistä löytyykin useammat ”mökkilenkkarit”, vaikka en edes käy ikinä mökillä. Kutsuttakoon niitä siis ”sitten, kun alan käydä mökillä”-lenkkareiksi.

P6093768P6093852 P6093732

Sen verran armonaikaa kenkäni kuitenkin vielä saavat, että ehdin etsiä itselleni vähintään yhtä mukavat tilalle. Ja ainakin kerran aion koittaa vielä tätä ihmeainettakin! Gladiaattoriasuni ei siis suinkaan ollut uikkarit ja kypärä, vaan hyvinkin perussetti tämänhetkisiä lemppareitani. Tuota pirtsakan punaista takkia alan jatkossa kutsua Cheek-takiksi: se oli päälläni, kun otimme JHT:n kanssa asukuvia ja tälläkin kertaa Chekkonen istui samassa yleisössä. Cheek-takki tai ei, se sai joka tapauksessa väsyneen yleisilmeen piristymään huomattavasti. Yksi asia tosin unohtui – tämän takin kanssa punaiset huulet ovat aika must!

Postaukseen päätyi yllättävän maltillinen setti kuvia, sillä saatoin innostua heittämään lähinnä gladiaattoriposeerauksia kehiin, kun Iina otti minusta kuvia. Jätetään ne kuvat kuitenkin arkistojen aarteiksi ja toivotellaan kaikille poweria sadepäivään! ♥_<3

P6093733P6093781


Posted in and tagged by NOORA.