TÄSSÄKÖ MEKKO PIKKUSISKONI HÄIHIN?

P6023377P6023328 P6023326 P6023356

Olen pitänyt hyvin lupaukseni mekkokesästä. Farkut ovat vaihtuneet mekkoihin ja vaatekaappini unohtuneet mekkoaarteet ovat päässeet ahkeraan käyttöön. Pari uuttakin mekkoa on tullut henkareihin hankittua ja tämä pinkki aarre on yksi niistä. Joissakin mekoissa tuntee olonsa niin onnelliseksi ja iloiseksi, että edes jäätävä tuuli ei haittaa niityllä kirmailua.Tämä Marks & Spencerin mekko on juuri sellainen.

Iskin tähän mekkoon silmäni heti, kun se saapui Marks & Spencerin valikoimaan ja jotkin mekot tekevät niin syvän vaikutuksen, että niitä ei unohda millään. Tämän mekon upea selkä, hihansuut ja kaunis nauhayksityiskohta niskassa viimeistelevät raikkaan kokonaisuuden. Mekkoihastus on niin palavaa, että tässä voisi olla erinomainen vaihtoehto pikkusiskoni häihin. Mitä mieltä olette?

P6023329

MEKKO  MARKS & SPENCER

Lähetin itse asiassa vapaapäivää viettävän Matin jokin aika sitten mekko-ostoksille, kun huomasin, että unelmamekkoni hintaa saisi pudotettua hieman S-kortilla enää tuon kyseisen päivän ajan ja minä kökötin tuolloin töissä. Kerroin Matille koon ja lähetin pinkistä kesäunelmastani kuvan ja jo hetken kuluttua Masa vastasi viestiini kuvalla Marks & Spencerin ostoskassista. Siellä oli kuulemma yhdessä myyjättären kanssa etsitty oikeaa kokoa ja myyjäkin oli tokaissut, että hyvä vaan, että mies lähti reippaasti ostoksille – tämä mekko on kuulemma ollut nyt todellinen hittituote!

Minä ja mekkoni odotamme jo innolla lämpimiä kesäiltoja ja niitä muistoja, joita yhdessä koemme. Toivokaamme siis paljon taianomaisia mekkoiltoja onnelliseen kesään.

P6023371P6023350 P6023379P6023372P6023363


Posted in and tagged by NOORA.