PARVEKEPIRKON PUUHASTELUJA

P5252695 P5252721 P5252706

Tarkoituksenani oli kertoa teille tässä postauksessa vihertävästä ja kasvupyrähdyksen kokeneesta parvekeyrttipuutarhastani, mutta hei ei mennyt niin kuin Strömsössä tämä juttu! Vaikka parvekkeemme on varjossa miltei koko päivän ajan, yrtti-istutukseni olivat lämpimien päivien aikana nuukahtaneet ja elvytysyrityksistäni huolimatta, ne päätyivät tänään roskiin. Että semmoinen homma.

Koska en kuitenkaan halunnut täyttää parveketta kesäkukkasilla ja epäonnistunut yrttiviritykseni kummitteli sen verran ikävästi mielessäni, päädyin lopulta kompromissiin. Työhuoneeni kaktuslajitelma löysi kesän ajaksi uuden paikkansa parvekkeen korkealta pöydältä ja lähimarketin kesäpihasta löytyi juuri sopivan pinkki kesäkukka purkkiin vitosella. Näillä mennään.

P5252701 P5252711 P5252704

Yrittitarhaharmitus kaikkosi kylläkin melko nopeasti, sillä sain pojat taas kotiin! Toinen valtasi lepolassen ja toinen on nyt hyvän tovin köllötellyt pehmustetun rahin päällä. Koti tuntuu taas kodilta, kun kynnet rapisevat lattiaa vasten ja Matin puoliksi luettuja kirjoja löytyy sieltä, täältä ja tuolta. Veikkaan, että tuossa baden badenissa tulee kesän aikana luettua monen monta kirjaa ja mietinkin josko sen viereen voisi kasata kaikki pimeän talven aikana lukematta jääneet kirjat.

Parveke tuo kesäksi aina kotiimme yhden huoneen lisää ja nyt se on taas hitusen viihtyisämpikin. Seuraavaksi ajattelin leikata parvekkeen pöydällä tuon hurmaavan pitsikankaan palasiksi – suunnitelmissani on taitoihini nähden melko vaativa diy-projekti, josta aion selviytyä kunnialla! Kunpa en vaan pilaisi tuota kaunista kangasta.

Leppoisaa helatorstai-iltaa kaikille!

P5252703 P5252719


Posted in and tagged by NOORA.