HELSINKI-IHASTUS : LÖYLY

IMG_5191IMG_5188IMG_5189 IMG_5182 IMG_5184 IMG_5185 IMG_5187 IMG_5190 IMG_5181 IMG_5192

Uljas ja upea, näyttävä ja mykistävä. Todellinen helmi. Ihanaa, että vihdoin näin sen itsekin livenä.

Kovaksi saunojaksi tai uimariksi minua ei voi kutsua, mutta näihin Löylyihin oli päästävä lämmittelemään. Olin hurjan iloinen, kun o.b. järjesti jokin aika sitten aamiaistilaisuuden nimenomaan Löylyn tiloissa ja mansemimmi junaili vihdoin paikalle tätä upeaa nähtävyyttä katsomaan. Meren näkeminen on minulle melko harvinaista herkkua ja vietinkin pitkän tovin rantaa pitkin kuljeskellen. Tuuli tuiversi, kun höpöttelin pitkään muun muassa eräälle herttaiselle vanhalle rouvalle, joka ulkoilutti omaa Eppu-koiraansa talutushihnassa. Olimme yhtä mieltä siitä, että Eppu on erinomainen nimi koiralle. Maisema oli kuin suoraan postikortista, kun joutsenpariskuntakin lennähti paikalle aamuauringosta nauttimaan. Ja mitä ne valtavat hanhet oikein ovat?! Todellinen nähtävyys nekin!

Olemme Matin kanssa miettineet tekemistä kesälomallemme ja koska reissuun emme tänä kesänä lähde, tulemme varmasti seikkailemaan paljon Suomessa. Löylyyn haluan ehdottomasti Matin viedä syömään ja ihastelemaan maisemia. Asukuvaspaikkanakin lokaatio on aivan täydellinen. Treffipäivä Helsingissä ei muutenkaan kuulosta ollenkaan hassummalta idealta; minne sinne suuntaisit Helsingissä lomapäivää viettämään?


Posted in and tagged by NOORA.