KEVÄTLUPAUS

P4021405 P4021421 P4021402


TAKKI DESIGUAL   HUIVI H&M   NILKKURIT ECCO SHOES (*blogin kautta saatu)


Viikonloppu on hurahtanut ohi ennätysnopeasti. Istahdin juuri ensimmäistä kertaa tämän viikonlopun aikana sohvannurkkaan ja nappasin läppärin eteeni. Olen touhottanut paikasta toiseen, niin kynsihuollosta kisakatsomoon kuin ruokakaupasta töihinkin, että loppuillan ohjelmaksi riittää paikallaan kököttäminen. Matti ehdotti, että katsoisimme illalla Nainen junassa-leffan ja sehän sopii! Kirja oli niin mielettömän hyvä ja koukuttava, että asetan leffalle kyllä korkeat odotukset. Moni on sitäkin kyllä kehunut, joten eiköhän tarina vie mukanaan yhtä vauhdikkaasti kuin Pendolino konsanaan.. Karkkipussi on valmiina pöydällä, kyllä tästä vielä hyvä leffailta saadaan aikaiseksi.

P4021416 P4021406 P4021424

Oletteko muuten huomanneet, että ensi kuun jälkeen on kesäkuu? Aivan käsittämätön ajatus. Ulkona tuoksuu kevät ja koira kantaa sisälle jaloissaan noin kilon kuraa joka kerta ulkoiltuaan, unohtamatta sitä kuinka kirkas aurinko saa parhaimmillaan silmät sikkuralle ja talvivaatteiden varastoiminen kesäteloille houkuttaisi jo kovasti. Hiirenkorvat kukkivat jo maljakossa eikä kulu kauaakaan, kun nuo Kaukajärven rannan puutkin saavat lehtipuvun ylleen. Aion tehdä pienen kevätlupauksen ja alkaa huolehtia kropastani paremmin – aloitan pienin askelin, ja pyrin siihen, että viikkoon mahtuisi tavalla tai toisella edes pari kunnollista urheilusuoritusta. Heräilevä luonto antaa varmasti inspiraatiota pukea lenkkikengät jalkaan. Ja jos aktivoisin vaikkapa Yogaia-jäsenyyteni taas käyntiin. Lupaan tsempata.

Mutta nyt nousen junaan ja lepään hetken. Pieni leffaseikkailu tekee taatusti hyvää ennen kuin maanantaiaamu taas jo koputtelee oven takana. Rentouttavaa iltaa kaikille! <3

P4021413 P4021426 P4021418 P4021408


Posted in and tagged by NOORA.