ELÄIMELLINEN MEIKKI TUPSUKORVALLE

IMG_4030P3190984

Olen aina haaveillut siitä, että vielä jonakin päivänä oppisin tekemään hienoja fantasiameikkejä. Some on pullollaan toinen toistaan upeampia lookeja ja inspiraatiota, mutta omissa meikkaustaidoissani ei ole kehumista. Vapaaehtoisia meikkipäitäkään ei oikein tahdo löytyä! Siksipä en olekaan koskaan aikaisemmin meikannut ketään. En ikinä.

Mutta nyt oli aika tarttua suteihin! Ensimmäinen tekemäni meikki ei ollut kuitenkaan ihan sieltä perinteisimmästä päästä. Minä meikkasin nimittäin äidistäni tupsukorvan. Lopputuloksessa on paljon petrattavaa, mutta yksi asia on varma – en muista koska viimeksi olisi ollut noin kivaa! Uhrautuvainen äitini ansaitsee myös meikkipäänä olostaan mitalin, äitin kasvoilla ei nimittäin koskaan aikaisemmin ollut ollut meikkivoidetta tai luomiväriä. Ihan arkimeikkinään hän ei kuitenkaan luvannut alkaa tätä lookia käyttää. ;)

P3190987 P3190982 P3190946

Ensimmäiseksi meikiksi olisi ehkä kannattanut valita joku vähän helpompi nelijalkainen. Ilves oli nimittäin yllättävän vaikea toteuttaa! Tampere on nyt kuitenkin niin lätkähuuman vallassa, että pakkohan tätä paikallismatsiinkin sopivaa lookia oli testata. Välillä äiti näytti lähinnä ketulta tai peuralta, mutta kyllä lopputuloksessa mielestäni kissaeläimen puoleen käännytään. Ilveksellä on kasvoissaan paljon tummia viivoja ja rajauksia, joita oli hyvin vaikea toteuttaa tasaisesti minun meikkivarastoillani, sillä käytin tässä fantasialookissa ainoastaan niitä perusmeikkejä, joista osa löytyy aina meikkipussistani. Ihan oikeita kasvovärejä olisikin hauska joskus päästä testailemaan!

Avainasemaan meikissä nousivatkin lopulta NYXin Beauty School Dropout Freshman-paletti sekä essencen nestemäinen rajaussivellin. NYXin Wonder Pencilistä oli myös paljon apua! Varjostuksia olisi pitänyt tehdä jonkin verran enemmän ja haalean vaaleat viikset olisi voinut tuoda etenkin niiden avulla esiin, mutta nenään ja silmämeikkiin olen oikein tyytyväinen.

P3190972 P3190947 P3190983P3190985

Nyt sitten vaan muristen kohti uusia meikkiseikkailuja –
sain tästä kokemuksesta kyllä sen verran innostuksen kipinää, että haluan harjoitella meikkaamista ehdottomasti lisää!

*Meikissä käytetyt tuotteet saatu blogin kautta.


Posted in and tagged , by NOORA.