LIDL-LOOK

P3190796 P3190787P3190794

Kävi meinaan melkoinen vilske Lidlissä parisen viikkoa sitten, kun yritin metsästää itselleni joogahousuja. Näin näistä harmaista alle kympin pöksyistä mainoksen televisiossa samana päivänä, kun kyseinen mallisto julkaistiin ja ampaisin saman tien lähimpään Lidliin. Niin kuin to-del-la moni muukin.

Olen aiemminkin ostanut Lidlistä vaatteita ja kokemus on osoittanut, että koreista löytyy toisinaan todellisia aarteita. Kesämekot ovat olleet hitti ja lemppariurheiluliivini on nekin ostettu Lidlistä. Vaatteet ovat kestäneet käyttöä ja lukuisia pesuja, joten odotukset olivat korkealla myös tätä mallistoa kohtaan. Saman korin ääressä joogamallistoa penkoi parisenkymmentä naista, mutta lopulta käteeni osui S-koon housupaketti sekä S-koon huppari. Näissä kuvissakin näkyvä asu on kerta kaikkiaan niin mukava päällä, että muut kotiasut ovat jääneet täysin käyttämättä nämä hankittuani. Yhteenkään jooga-asentoon en ole tässä lookissa edes yrittänyt päästä, mutta voin kertoa, että sunnuntain leffahetki tämän asun sisuksissa sujui erinomaisesti. Ostin toiset samanlaiset housut vielä myöhemmin vaatekaappiini, sillä nämä käyvät erinomaisesti myös pyjamapöksyiksi meille, jotka potkimme nukkuessamme sukat pois ja heräämme varpaat jäässä. Tuo ”hiihtohousulenksu” onkin näiden housujen paras juttu!

P3190789P3190775P3190786

Mallistoonhan kuului siis joogamatosta lähtien kaikennäköisiä sporttivälineitä, mutta hieman pelkään, että omia pöksyjä voi tässä vaiheessa olla jo vaikea löytää. Jos ruokakauppareissulla nämä harmaat superhousut tulevat vielä vastaan, suosittelen kuitenkin lämpimästi, että heität ne ostoskoriisi.

Ja kyllä näissä se joogaaminenkin onnistuu – mäkin lupaan kokeilla joskus! ;) Rentoa oloasuiltaa kaikille!

P3190803


Posted in and tagged by NOORA.