RIPAUS RÖYHELÖITÄ OSTOSKORISSA

fdxbdx

Mitä saadaan, kun samaan soppaan heitetään ripaus röyhelöitä, hyppysellinen romanttisia ruusukuviointeja ja lempeän väristä denimiä?

– Paita, joka oli pakko klikata Zaran verkkokaupasta ostoskoriin.

Olen etsinyt kevääksi kaunista röyhelöpaitaa, jossa olisi ripaus vähän spesiaalimpaa ilmettä. Tässä denimpuserossa on ehkä jopa vähän liikaakin kaikkea, ja ostopäätöstä pohdiskellessani, minun olikin pakko hieman ”stailailla” asuja samaisen puseron ympärille, jotta näkisin onko siitä lainkaan osaksi arkiasua. Noin näyttävä pusero ei välttämättä tarvitse kaverikseen kuin mustat farkut ja mustat kengät, mutta kirjailun väripaletista löytyy siitäkin kauniita sävyjä, joita poimia vaikkapa asusteisiin. Värikäs pikkulaukku kainaloon ja menoksi!

Odotan jo innolla, että paita saapuu luokseni. Jos se osoittautuu täysin vikatikiksi, palautus on Zaralla onneksi ilmaista. Toivotaan kuitenkin, että tämä ihastus olisi livenä yhtä valloittava kuin kuvissa. On muuten meidän tamperelaistenkin elämä helpottunut huomattavasti sen jälkeen, kun Zaran verkkokauppa ilmestyi kuvioihin! ;)

Röyhelöitä, kirjailtuja ihanuuksia — oih, nämä kevättrendit tekevät niin onnelliseksi!

fdxbdx


Posted in and tagged by NOORA.