TÄMÄN PITI OLLA MATIN NIMIPÄIVÄLAHJA

P2199084 P2199101 P2199106 P2199096

Nythän kävi sitten niin, että Matin nimipäivälahja on edelleen hankkimatta. Kuten jo kerroinkin, suuntasin Uhana Designin uuden malliston lanseeraukseen miesten colleget mielessäni. Green leaves-printillä koristettu pusero olisi nimittäin täydellinen Matin lahjapakettiin tulevaa perjantaita ajatellen. Happy Socksien lisäksi Matti käyttää rohkeasti värejä ja printtejä pukeutumisessaan, joten ihana aarre Uhanalta olisi täydellinen lisä miehen vaatekaappiin.


PUSERO  UHANA DESIGN     FARKUT ZARA     SAAPPAAT PALMROTH ORIGINAL (*blogin kautta saatu)     KORVAKORUT UHANA DESIGN


Paitahan pakattiin oikein nättiin lahjapakettiin, mutta ihan vaan vähän päätin kurkistaa paketin sisuksiin kotiin päästyäni. Ja ihan vaan vähän päätin sovittaa sitä. Ja ihan vaan vähän unohtaa sen päälleni.

P2199103 P2199108 P2199091

Ja sitten en enää malttanutkaan ottaa sitä päältäni lainkaan. Tajuttuani, että omistan myös täydellisesti collegeen sopivat Uhanan lehtikorvakorut, päätin salamannopeasti, että TÄMÄ ONKIN MINUN. Mattia koko tilanne vaan nauratti. Lohdutin (=seli seli selittelin..) kuitenkin miestä kertomalla, että hänellä olisi tähän pusakkaan toki lainausoikeus ja jos oikein alkaisi harmittaa, mallistosta löytyisi myös upea miesten Fishbone-pusero. Pidetään tämä yhteisenä kulta, jookos?!

Mutta eikö olekin aika kiva? Pusero on malliltaan huomattavasti esimerkiksi omaa Secret Garden-collegeani pidempi, ja tykkään kovasti tämän puseron rennosta fiiliksestä. Ja vaikka olen aiemmin vähän vihreää väriäkin vierastanut, Green leaves on värimaailmaltaan juuri sopiva annos vihreää omaan vaatekaappiini.

.. nyt sitten täytyy enää keksiä tuolle miehelle joku nimpparilahja.

P2199117 P2199083 P2199102


Posted in and tagged by NOORA.