UHANA JÄLLEEN NIIN IHANANA!

P2188985 P2188959 P2188980 P2188967

Uhana Designin Verkatehtaankadulla sijaitsevasta putiikista alkaa jo pikkuhiljaa muodostua kantapaikkani. Erään lauantaiaamun shoppailutunnustuksista ei ehtinyt vierähtää kauaakaan, kun taas jo lauantaina kiirehdin myymälään tutustumaan SS17-malliston ensimmäisen osan uutukaisiin. Tällä kertaa tähtäimessäni olivat eritoten miesten colleget, sillä upealla Green Leaves-printillä julkaistiin myös hieno miesten malli!

Putiikilla oli jälleen kerran aivan ihana fiilis, kun yhdessä muiden shoppailijoiden kanssa ihastelimme kilpaa uutta mallistoa ja fiilistelimme uusia tuulia. Mätsäilimme uusia upeita korvakoruja vaatteiden vierelle ja kertasimme kukin oman korulippaamme Uhana-sisältöä. Tämä on yksi niistä tamperelaisista myymälöistä, jossa olonsa tuntee aina niin kotoisaksi. Ystävällinen palvelu nimittäin kruunaa shoppailuelämyksen ja putiikista lähtee aina hyvillä mielin kotiin. Arvostan ja tykkään!

P2188990 P2188962 P2188963 P2188972

Korujen saralla huomioni kiinnittyi erityisesti kauniiseen orvokkipariin sekä hurmaaviin sydämiin, jotka löytäisin mielelläni joskus vuosipäivälahjapaketistani. Ystävämyynneistä ostamani mekon printti oli uudessa mallistossa painettu myös korvakoruihin ja samainen Kesä näkyi myös uudessa upeassa bomberissa. Korvakoruissa näkyi paljon samaa vihreää kuin Green Leaves-kuosissa ja tuo uusi kuosi vetosikin minuun kovasti. Vihreä ei ole ikinä ollut lempivärini, mutta kankaalla vihreän eri sävyt näyttivät niin hyviltä yhdessä.

Enkä minä sieltä sitten tyhjin käsin kotiin voinut lähteä. Jälleen keikkui onnellisen Uhana-fanin kädessä paperikassi kotiin kipitellessäni. ♥_♥

P2188976 P2188957


Posted in and tagged , by NOORA.