KAVERIPÄIVÄ KAUNEUSHOITOLASSA

P2118319 P2118322 P2108127 P2118323

Onni ovat ihanat ystävät. Ilman erästäkin maailman herttaisinta ystävää en nimittäin olisi viettänyt maailman rentouttavinta kaveripäivää pari päivää sitten. Ystäväni Jonna vei nimittäin minut tutustumaan Beautiful You-kauneushoitolaan Hallituskadulle, enkä muista koska viimeksi olisin lähtenyt mistään hemmotteluhoidosta näin rentoutuneena kotiin. Ystävät siis todellakin ovat kultaakin kalliimpi aarre, mutta niin ovat myös kauneushoitoalan ammattilaiset, jotka taikovat meistä väsähtäneistä arjen puurtajista täysin uusia ihmisiä.

Beautiful You-kauneushoitolan tehomimmit Johanna ja Outi ottivat meidät hymy huulilla vastaan. Lämmin, tyylikäs ja viihtyisä hoitolamiljöö osoittautui täydelliseksi paikaksi unohtaa hetkeksi arki ja kiireet ja nauttia hemmottelusta. Sokoksen takana, Kauppahallia vastapäätä sijaitsevaan kauneushoitolaan on muuten äärimmäisen helppo piipahtaa kaupunkireissun ohessa  ja joustavien aukioloaikojen ansiosta kullekin löytyy taatusti varauskirjasta juuri itselle sopiva aika.

P2108113 P2108175

Sillä välin, kun Jonnaa hemmoteltiin kasvohoidossa, minä pääsin valitsemaan itselleni lempparisävyä kynsille. Edellisestä kestolakkauksesta olikin vierähtänyt jo reilu viisi vuotta, joten mielenkiinnolla kuuntelin, kuinka Johanna kertoi, että nykyään kestolakkaukset kestävät kynsillä reilu kolmekin viikkoa. Rakennekynsiä tehdään nykyisin huomattavasti kestolakkauksia harvemmin ja omissa lyhyissäkin kynsissäni lakkaus näytti todella upealta. Huolitellut, siistit kynnet syntyivät hetkessä! Valtavasta sävyvalikoimasta kynsilleni valikoitui lopulta kaunis, pehmeän vaaleanpunainen pastellisävy ja luonnollisesti halusin koristeeksi myös muutaman timantin keskisormiin. Nimettömät lakattiin sen sijaan vaaleanpunaisen lisäksi myös glitterlakalla.

Lopputuloksena kynsiäni koristi upeasti tehty kestolakkaus. Johanna varoitti, että kestolakkauskynsiin jää helposti koukkuun enkä epäile sitä lainkaan. Kiiltävä ja kaunis lakkaus tekee käsistä todella kauniit ja kestolakkaus onkin erinomainen idea esimerkiksi lomalle lähtiessä tai vaikkapa tärkeitä tapahtumia ja tilaisuuksia varten.

P2108146P2108137

Kävin vaivihkaa kurkkimassa myös hoitohuoneen puolella, miten Jonnan kasvohoito eteni. Hoitolassa käytetään hoitotuotteina BioDerm Medicalin tehokasta erikoishoitoihin soveltuvaa tuotesarjaa, joka herätti mielenkiintoni välittömästi. Puhdas biomedikaalinen sarja soveltuu nimittäin erittäin hyvin myös herkälle ja kuivalle iholle. Ihastelin hoitolasta löytyvää todella monipuolista tuotesarjaa ja Johanna kertoi, että hoitotuotteita löytyykin sarjasta jokaisen oman ihon tarpeisiin. Kotimainen BD Medical sisältää runsaasti vitamiineja ja kasvohoidoissa A- ja C-vitamiini toimivatkin nuorekkaan ja terveen ihon ylläpitäjinä. Hoitoon kuului myös LED-valolla tehtävä valohoito, joka edesauttaa ihon kimmoisuuden paranemista ja solujen uusiutumista. Jotta tekin näette kuinka paljon vaikutusta jo yhdellä kasvohoitokerralla on ihoon, kävin ottamassa Jonnasta ennen- ja jälkeen kuvat. Punoittava talvi-iho sai kyytiä ja vaikka kuvissa onkin hitusen eri valaistus, on silmin nähtävissä kuinka kosteuttavasta, hyväätekevästä hemmotteluhoidosta onkaan kyse.

Unohtamatta sitä kuinka rentouttava hoito on! Kun Jonnan hoito oli tehty, vaihdoimme nimittäin paikkoja. En osaa edes sanoin kuvailla, kuinka hyvää tuo kasvohoito teki. Sen lisäksi, että tuotteet tuntuivat jo levitettäessä kasvoille ihanilta, ne hierottiin ihoon kasvohieronnan aikana (taivaallista!) ja lopuksi hoito päättyi vielä päähierontaan. En miettinyt tuon tunnin aikana m-i-t-ä-ä-n. En stressannut työasioista, en murehtinut kiireitä. Kun nousin ylös tuolista, olo oli samanlainen kuin kesälomalla otettujen parin tunnin päiväunien jälkeen. Joten todettakoon, että sen lisäksi, että kasvohoito sai hetkessä kasvoni hehkumaan hyvinvointia, se samalla tyhjensi pääkopastani turhat murheet.

 

Koska päivä Jonnan ystävien hoitolassa oli niin ihana kokemus, on päivänselvää, että halusin kertoa siitä myös teille. Kuten tiedätte, hehkutan ja suosittelen vain sellaisia tuotteita ja palveluita, joiden takana itse seison, ja tässä, oi tässä on nyt yksi sellainen. Beautiful You-kauneushoitolassa tehdään myös Xtreme Lashes-ripsipidennyksiä, Dermapen-mikroneulasta, sokerointeja ja vahauksia sekä käsi- ja jalkahoitoja, joten palveluita löytyy runsaasti. Koska itse ihastuin niin kovasti kestolakkauksiin, Beautiful You halusi tarjota myös lukijoilleni mahdollisuuden testata niitä. Uudet asiakkaat saavat kestolakkauksen nyt 40 eurolla ja tarjouksen saatte käyttöönne kirjoittamalla nettiajanvarausta tehdessänne Lisätietoja-kohtaan ”Nooran blogi”. Sama koskee myös tuota mahtavaa kasvohoitoa (sis. hieronnan), joka minulle tehtiin. Varatessanne 60 minuutin kasvohoitoa, hinnasta tippuu pois -10%, kun kerrotte bonganneenne tarjouksen blogistani.

EDIT:// Postausta päivitetty 29.11.2019 – tarjous edelleen voimassa!

Tässäpä siis ihana vinkki vaikkapa ystävänpäiväksi; meillä oli Jonnan kanssa mahtava kaveripäivä kauneuden maailmassa, joten nappaa bestis mukaan ja käykää laittamassa kevätkynnet kuosiin!

Aika ihanat nuo prinsessakynteni, eikös? <3

P2108166P2118310

*Yhteistyössä Beautiful You-kauneushoitolan kanssa.


Posted in and tagged , , by NOORA.