HEIPPA HEI HIUKSET!

P2118288P2118360 P2118294 P2118338 P2118358 P2118283 P2118292

Nips, naps kuului ystäväni Kirsin saksista, kun hiuksilleni leikattiin uusi kevätlook! Peilistä kurkistelee aivan uudennäköinen naama. Vaikka senttejä ei Blinkin lattialle monia jäänytkään, tuntuu muutos taas melkoiselta. Mutta niin raikkaalta! Ja niin kevyeltä!

Olin jo päättänyt jälleen kasvatella kutrini pitkiksi, mutta toisin kävi. Syystä tai toisesta eritoten päällimmäiset hiukseni olivat katkeilleet ikävästi ja hiukset oli ikään kuin pakko tasoitella yhtenäiseen mittaan siistin lopputuloksen takaamiseksi. Annoin Kirsille vapaat kädet ja lopputulos on paljon enemmän kuin uskalsin edes toivoa. Hiuksia oli jo jonkin aikaa ikävä pitää lainkaan auki, kun katkennut mitta muodosti päähäni lähinnä kypärämäisen kasarilookin, mutta nyt kelpaa taas kylillä liikkua kevättukka hulmuten. Ponnarikielto jatkuu kuitenkin edelleen, en keksi nimittäin mitään muuta syytä miksi hiukseni olisivat niin kummalliseen mittaan katkenneet.

Sävy kaipasi myös päivitystä ja Kirsi taikoi senkin aivan täydelliseksi. Vivahteikas väri on raikas ja pidin siitä, että hiuksista tuli nyt kauttaaltaan aiempaa vaaleammat. En voi edes sanoin kuvailla kuinka tyytyväinen olen jo vuosien ajan ollut Kirsin kädenjälkeen – ikinä ei ole tarvinnut poistua kampaamosta huonolla mielellä!

Siksi muistuttelenkin teitä jälleen kerran, että..


C&C:n lukijoina (ja uusina Blinkin asiakkaina) saatte Kirsiltä alea peräti -15%. Voit varata aikasi kevätlookin päivittämiseen täältä. Valitse työntekijäksi Kirsi ja kirjoitathan Lisätietoja-kohtaan nettiajanvarausta käyttäessäsi, että olet bongannut tarjouksen blogistani.

*Curiouser & Curiouser tekee yhteistyötä Parturi-kampaamo Blinkin kanssa.


Tiedättekö sen tunteen, kun onnistuneen kampaamokäynnin jälkeen tekisi vaan mieli peilailla itseään jokaisesta vastaantulevasta heijastavasta pinnasta?

Mulla on nyt just sellainen tunne.


Posted in and tagged , by NOORA.