MAANANTAIPANTTERI

P1156283 P1156298P1156311


COLLEGE ”GOGO” FILA   LEGGARIT ”TANCY” FILA


Grrrrrmaisen hyvää maanantaita kaikille! Tiedättekö mikä tässä maanantaissa mättää eniten? Se, että jouduin kuoriutumaan pois maailman upeimmasta oloasusta. Tai ei tuo virallisesti mikään kotiasu ole, mutta Matin kysyessä vaivihkaa, että ”niin onko tuossa tarkoitus lähteä uloskin?”, päättelin, että ainakaan kombona tämä ei välttämättä ole ihan se vaatimattomin valinta esimerkiksi toimistolookiksi. Ja ei, se ei toki ollut aikomuksenikaan, mutta niin mukavan lookin onnistuin klikkailemaan itselleni ostoskoriin, että kovin vaikea sitä oli vaatekaappiin tänään jättää. Mielelläni olisin pantterina hiipynyt vaikka töihinkin!

P1156273

Nämä pantterivermeet laitoin tilaukseen siis Junkyardin alennusmyynneistä (*ei mainoslinkki). Tämä oli ensimmäinen Junkyard-tilaukseni ikinä, mutta sporttipirkkona aion jatkossakin selailla kärppänä nettikaupan valikoimaa – ainakin aleissa oli prosentit kohdillaan ja toimitus kulki äärimmäisen nopeasti! Aleista löytyi Adidasta, Filaa, Timberlandia ja muun muassa Matin lempparia, Under Armouria, joten valikoima osoittautui tosiaan todella laajaksi.

Jos joku innostuu juuri tästä asusta, mainittakoon vielä, että collegessa ja leggareissa on pieni sävyero johtuen ilmeisesti eri materiaaleista.

”Tai sitten se johtuu ihan vaan siitä, että niitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi samaan aikaan..”

Niinpä niin Matti. Niinpä niin.

P1156290 P1156305


Posted in and tagged by NOORA.