KUN NOORA TAPASI BETTEN

P1146079 P1146047 P1146072

Oooohhh — kuukausittain luokseni saapuva boksi ei ole enää väriltään musta eikä se kanna enää samaa nimeäkään! Iloinen yllätys tuo uusi vanha tuttu jälleen kuitenkin oli, kaikista mullistuksista ja uudistuksista huolimatta. Ihana tutustua Bette Box, näytät niin hyvältä!

Oletteko avanneet jo oman boksinne? Toivottavasti en spoilannut keneltäkään ensimmäisen Bette Boxin sisältöä, mutta yritin malttaa postaukseni julkaisemisen kanssa mahdollisimman pitkään, jotta kaikki olisivat jo ehtineet omaan boksiinsa käsiksi. LivBox-historiani aikana olen kaiketi kerran availlut boksia niin, että en valmiiksi olisi jo ollut tietoinen siitä, mitä se on syönyt sisuksiinsa. Tosin spoilaantuminen on joka kerta ollut ihan oma vikani; kerran jos toisenkin olen surffaillut #livbox – kuvia läpi Instagramissa omaa boksiani odotellessa.. Nyt on kuitenkin aika kääntää uusi sivu ja heilutella heipat LivBoxille.

P1146051

Sain uunituoreen Bette Boxin hyppysiini blogin kautta ja koska sisältö oli kerta kaikkiaan niin mieluinen, halusin innostuksissani kirjoitella teille siitä myös oman postauksensa. Ensinnäkin, boksi on kokenut melkoisen muodonmuutoksen! Design on todella raikas ja uudistunut, ja jopa mukana tullut infolappu on päivitetty ulkoasultaan. Mutta mikä ihaninta, ne kaikille tutut säkkäränväkkärät paperisuikaleet on pakkausmateriaalina säilytetty!

Mutta entäpä tuotteet? Tammikuun Bette oli syönyt kitusiinsa melkoisen tehotiimin. Omaksi suosikikseni nousi välittömästi Lumenen Lähde-sarjan kosteusvoide. Supernopeasti iholla taikoja tekevä voide kosteuttaa talven korputtamat kasvot ja hemmottelee ihon nopeasti kuntoon. Lähde-sarjaa olen hehkuttanut täällä aiemminkin ja seison edelleen sanojeni takana. Ripsariuutuuksia testailen aina hieman varoen herkkien silmieni takia, mutta parin päivän testikäytön jälkeen, Maybellinen Falsies Push Up Drama Angel-maskara tulee jäämään meikkipussiini. Näistä tuotteista ei kumpikaan ollut kuitenkaan se, joka kiinnitti ensimmäisenä huomioni. EVO:n Root Canal-tyvisuihkeen suihkepullo oli niin tyylikäs ja sen sivua koristi niin hauska teksti, että tämän purtilon nappasin ensimmäisenä paperisuikaleiden seasta käteeni. Ja juuri tämä on mysteeriboksissa parasta – saatat löytää uusia merkkejä ja uusia tuotteita, joista sinulla ei aiemmin ole ollut hajuakaan!

Uudistuminen ja raikkaat tuulet ovat tehneet ylläriboksille todella hyvää ja odotan innolla kuinka Bette Boxin saaga jatkuu! Toiko Bette mukanaan yhtä ihania fiiliksiä myös muille tilaajille?

P1146064P1146074

*Bette Box saatu blogin kautta.


Posted in and tagged , by NOORA.