COLLEGEHAAVEISTA TOTTA

IMG_2568

Joulupukki oli ollut kyllä korvat höröllä koko syksyn ajan, sillä jouluaattona paketeista löytyi niin toivottuja aarteita, että melkein pillahtelin iloitkuun kerta toisensa jälkeen. Nyt voinkin onnellisena todeta, että syksyn collegehaaveeni toteutuivat kaikki! 3/3!

Ensimmäisen toiveenihan täytin itse, kun hankin jo ennen aattoa itselleni INCH”istä tämän harmaan Support Your Local-collegen. Olen käyttänyt tuota puseroa jo monen monta kertaa, joten voitaneen todeta, että tämä hankinta osui aivan nappiin. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Takaraivossani on kuitenkin kolkutellut myös pari muuta paitaa, joita olen ehtinyt bloginkin puolella hehkuttaa kerran jos toisenkin. Ja nyt, jippijee, nekin löytyvät vaatekaapistani tuon rakkaan, ihanan, supersöpön ja vallattoman Matin ansiosta.

PC295036

Jouluaattoaamuna sain avata paketin, jonka sisältö pääsikin ylleni heti aatoksi. Uhana Designin syysmallisto vei jalat alta ja tämä joulupostauksessani nähty Secret Garden-college on ollut unelmani jo pitkään. Herkullisen hurmaava kuviointi ja värimaailma saa sydämen sykkyrälle ja tämä pusero käy niin arkeen kuin juhlaankin, niin housujen kuin hameenkin kaveriksi. Nappivalinta Matti!

En odottanut tietenkään enää mitään muita lahjoja Matilta tuon aarteen jälkeen, mutta aattoiltana eteeni kannettiin vielä ihana INCH”in lahjapaketti. Kääk, arvatkaa mitä sieltä löytyi! No R/H:n Magic-college! Olin niin pakahtua onnesta, että en osaa edes pukea fiiliksiäni sanoiksi. Olin todella tyytyväinen Matin valintoihin ja kuinka hienoa, että mies oli päättänyt laittaa pakettiin nimenomaan suomalaista designia ja oli kaiken kukkuraksi käynyt hankkimassa lahjat vielä lempimyymälöistänikin.

PC295033 IMG_2567 PC295038

Eilen ulkoilutin uutta puseroani ensimmäistä kertaa Sara Hildenin taidemuseolla. Tämä museo on arkkitehtuurinsa puolesta ehdoton suosikkini Tampereella ja taideteosten lisäksi myös pelkässä rakennuksessa riittää paljon ihasteltavaa. Vietinkin siis eilen aivan täydellisen lomapäivän, aivan täydelliseen puseroon pukeutuneena.

Erinomaista päivää kaikille — nyt nautitaan joulukuun rippeistä! <3


Posted in and tagged by NOORA.