JOULUKUTRIT KUNTOON

PC032931 PC032928 PC032919

Inhoan sanaa jouluhössötys, mutta voi apua, olen jouluhössöttänyt itse koko päivän! Aamulla makuuhuoneemme koki jouluisen makeoverin (haluatteko nähdä kuvia?), iltapäivällä siivousinto iski työhuoneeseeni ja päätin, että järjestelen samalla inspiraatiolla vihdoin toimistoni nurkkaan pienen lukunurkkauksenkin. Siitä tuli täy-del-li-nen. Hössötyksen ohessa tein listan hankituista joululahjoista ja kävin hakemassa paketointitarvikkeet Nekalan Löytöliiteristä, jossa on muuten käynnissä loppuunmyynti. Siellä vasta hössötinkin, kun rohmusin kärryyni niin lahjapapereita kuin kaikkea muutakin tarpeellista. Huh. Nyt istun illan paikoillani ja ihastelen glögimuki kädessä aherrukseni tuloksia. Loppuillan aion istua kynttilänvalossa ja jännittää kuinka Saara Aallolle käy semifinaalissa.

Olen hössöttänyt itsenikin vähitellen joulukuntoon. Pöydällä höyryää upouusi joulumuki Disneystoresta ja päivääni on ilahduttanut hurmaava joulumopsipuseroni. Huulilla on NYXin kaunista joulunpunaista huulipunaa ja luottokampaajani Kirsi taikoi jo hiuksenikin joulukuntoon yhteistyön merkeissä. Kaipasin väriin hieman raikkautta ja Kirsi teki sävystä aivan täydellisen; latvat ovat supervaaleat, mutta oma väri saa tyvestä rauhassa kasvaa, kun kirkkautta taiottiin hiuksiin vaaleilla raidoilla. Lopputulos on juuri sitä mitä toivoin! Nyt, kun Kirsi palasi jälleen töihin äitiyslomalta, muistuttelenkin teitä samalla tästä edusta C&C:n lukijoille:

Parturi-kampaamo Blink (Kaukajärvi, Tampere) tarjoaa blogini lukijoille  -15% alennuksen palveluistaan (ei koske tuotteita, eikä pidennyksiin tarvittavia materiaaleja). Mainitse aikaa varatessasi, että olet bongannut tarjouksen blogistani (koskee uusia asiakkaita).  Nyt jos koskaan kannattaa siis varata aika pikkujoulukampaukseen tai laittaa joulukutrit kuntoon!

PC032921 PC032943 PC032926

Nyt taidan siirtyä loikoilemaan hetkeksi uuden lukunurkan pehmeän nojatuolin syleilyyn. Minni-mukini sisuksiin sujahtaa näppärästi muutama piparkakku, joten taidanpa napata nojatuoliin mukaani myös luettavaa. Eiköhän näillä eväillä pärjätä.

Peukut pystyyn Saaralle! <3


Posted in and tagged , by NOORA.