KÄTYRIT RIENSIVÄT APUUN

PB242232

Tiedättekö sen fiiliksen, kun suunnittelee oikein tarkkaan toiselle mukavaa yllätystä, ja lopulta asia toisensa jälkeen meneekin ihan pieleen ja suunnitelmat murenevat aivan palasiksi? Mulle kävi eilen niin. Koska Matti ei halunnut järjestää suuria synttäripippaloita, halusin kuitenkin, että virallisesta synttäripäivästä tulee ikimuistoinen ja järjestin päivää varten muutamia yllätyksiä. Suunnitelmani menivät yksi toisensa jälkeen mönkään ja lopulta emme voineet enää kuin nauraa tälle kaikelle. Kokonaisuudessaan synttärikatastrofit kääntyivät nimittäin kuitenkin voiton puolelle ja kaikki meni ihan ok, vaikka perfektionistinen luonteeni kokikin matkan varrella hieman kolhuja.

PB242247 PB242238 PB242223

Niin tai näin, all good everything  ja mikä mahtavinta ikinä, päivään mahtui sellaisiakin ylläreitä, joista edes minä en tiennyt. Yksi niistä oli tämä aivan mieletön kakku. Matti meni aivan pähkinöiksi, kun ystäväperhe yllätti supersankarin Kätyri-kakulla. @mmehulilla on kyllä taito hyppysissään, samainen kakkutaikuri oli nimittäin kesäisen Frozen-kakkuni takana!

Viime viikonlopun juhlafiilis jatkuu siis vielä tänäkin viikonloppuna, kun Matin vanhemmat saapuvat tänään yökylään ja onnittelemaan sankaripoikaa. Kerron teille vielä myöhemmin aivan huikeasta onnittelupalloylläristä ja omien lahjojeni kokemista kommelluksista, mutta nyt, nyt kohti perjantaita helpottunein mielin, kun yhtäkään ylläriä ei tarvitse enää yrittää pitää salassa.

Taidan ottaa aamupalaksi siivun kakkua.

PB242234 PB242240 PB242228


Posted in and tagged by NOORA.