NOORA, MUORI & MEIDÄN JOULUKALENTERIT

IMG_1731IMG_1737 IMG_1739

Mää rrrrakastan joulua. Mää niin rrrakastan tunnelmavalojen ripustelemista, jouluverhoja, tuoksukynttilöitä, joululahjojen miettimistä ja hankkimista ja mää niin rrrakastan joulukalentereita. Mää niin rrrakastan joulua. Tai noh, joulusiivousta en kyllä rrrakasta. En kyllä sitten yhtään.

Me ollaan molemmat muorin kanssa vähän sellaisia kosmetiikkahamstereita, ja koska halusin keksiä muorille kivan yllärilahjan, suuntasin suosiolla ensimmäisenä Sokoksen kosmetiikkaosastolle. Suklaakalentereiden lisäksi maailmasta löytyy nykyään niin paljon aivan mahtavia joulukalentereita, joiden luukkujen avaamista odottaa enemmän kuin sitä parrakasta miestä aattona! Kalenterin valitseminen olikin lopulta melko helppoa. Ehkäpä yksi maailman suurimmista joulukalentereista odotti minua nimittäin kosmetiikkahyllyllä ja niin Accentran Bath & Body-kalenteri lähti kassan kautta muorin joulunodotusta ilahduttamaan. Accentra on brändinä minulle täysin tuntematon (olisiko ruudun takana joku kauneusbloggaaja, joka osaisi sivistää minua merkin saralla?), mutta muhkean kokonsa perusteella on odotettavissa, että näistä luukuista paljastuu melkoisia ylläreitä. Hieno se ainakin on!

Siinä sitten hihittelin ja toruin muoria avaamasta yhtäkään luukkua etukäteen. Itsehän olin jo mukana tulleesta lapusta katsonut, mitä kaikkea kalenteri pitää sisällään, joten minun oli helppo hirnua siinä malttamattoman muorin vieressä. Kunnes sitten pilkka kopsahti omaan nilkkaani, kun kotona minua odotti postimiehen tuoma ylläri..

IMG_1734 IMG_1742 IMG_1735

… Maybelline oli lähettänyt minulle joululahjaksi Baby Lips Xmas Calendarin! Tämän samaisen kalenterin viimevuotista versiota etsin kissojen ja koirien kanssa kaupoista viime jouluna ja siinä se nyt on! Olin niin onnellinen, että Mattikin tuli ikuistamaan muistikortille paketinavausfiilikseni.

Mutta kuinka tässä nyt sitten muka malttaa kiltisti odotella joulukuuta ennen kuin kurkistaa ensimmäisen luukun taakse? Nyt pistetään kosmetiikkahiiri-muorin ja kosmetiikkahiiri-tyttärentyttären uteliaisuus koetukselle.

Ja en. Mä en avannut vielä luukkua nro 20. Se vaan jotenkin avautui nurkasta vahingossa, kun pompin ympäri kämppää kalenteri kainalossani. True story. Onhan sullakin jo oma joulukalenteri?

*Baby Lips-joulukalenteri saatu.


Posted in and tagged , by NOORA.