PUNAHILKKA GLITTERMONO-OSTOKSILLA

PB201839 PB201822 PB201837

TAKKI ZARA    FARKUT ZARA    COLLEGE ILVES      REPPU  & NILKKURIT ECCO (*blogin kautta saatu)      HUIVI H&M

PB201861

Näin unta, että olin ostanut upouuden, itseasiassa jostain syystä neonpinkin (don’t ask..) suksisetin ja astelin glitterillä kuorrutetuilla monoilla (don’t ask..) ulos tavaratalon ovista, kun huomasin, että talvi olikin vaihtunut kesäksi. Itkin katkeria kyyneliä, kun tajusin, että en pääsisikään käyttämään uusia suksiani vielä pitkiin aikoihin.

Alitajuntani ei ollut kovinkaan väärässä – sataa, sataa, ropisee ja suksille ei taida hetkeen vielä olla tarvetta. Mutta se onkin sitten ihan toinen juttu, miksi alitajuntani kuvittelee, että unelmoisin glittermonoista. Toisaalta. Olishan ne nyt melko makeet, kun yksisarvisen lailla jättäisin jälkeeni vain tähtipölyä Kaukajärven laduille.

PB201859 PB201831 PB201867

Viikonlopun säätilasta oli kuitenkin glitterit ja hiihtoladut kaukana, kun vettä satoi välillä vähän enemmän ja välillä vähän vähemmän. Olen kuvannut viime aikoina vielä tavallistakin ahkerammin, ja pähkäilin pitkään, millainen laukku olisi paras pitämään kamerani ja objektiivit sateen suojassa. Kaupoille ei tällä kertaa tarvinnut lähteä, kun mieleeni muistui jo kesällä Eccolta saamani reppu. Sporttinen reppu miellyttää kovasti silmää, se kulkee mukana selässä, vaikka kyykkisikin sateessa kukkaisneitoa kuvaillessa ja sen sisuksiin sopii valtavasti tavaraa. Pikkutaskuihin sujahtavat objektiivit ja joukkoon mahtuu vaikkapa vauvakuvauksissa mukana ollut nalle. Erinomainen ratkaisu siis!

Ja vaikka suksikaupoille ei vielä ole tullutkaan lähdettyä, uutta talvitakkiani en enää malttanut roikottaa henkarissa. Tulipahan testattua senkin vedenpitävyys ja mikä parasta, ei muuten tämä takki päällä paleltanut yhtään.

Samassa asussa hiihtelin (..ilman niitä glittermonoja ja neonpinkkejä suksia) sekä sunnuntain että maanantain, joten tässä asussa otetaan sadepäiviä jatkossakin vastaan. Mutta nyt, superkivaa tiistaita kaikille, joko aloititte vauvapipan kutomisen? ;)

PB201845


Posted in and tagged by NOORA.