NORPAN SOMEHANSKAT

PB100700 PB100720 PB100710 PB100707


TAKKI H&M       HANSKAT  PRIMARK       MYSSY MYSSYFARMI (*saatu blogin kautta)      NEULE H&M        FARKUT ZARA      SAAPPAAT PALMROTH ORIGINAL (*saatu blogin kautta)     HUIVI GINA TRICOT


PB100691 PB100718 PB100732PB100702

Oi, oi, ooooi — täällä vietellään ihanan rentoa iltaa sohvanpohjalla ja viikonloppukin on jo ihan nurkan takana!

Tartun kohta taas sukkapuikkoihin ja pistän vauhtia töppösiin, jotta Epun jouluneule valmistuisi pikkujoulukautta silmällä pitäen. Matti tosin ilmoitti, että ei aio viedä Eppua kertaakaan pissalle, jos kiinnitän koiran neulepuseroon yhtäkään pompulaa tai kilikelloa tai muutakaan härpäkettä. Miehet. Eppu tuskin pistää pahakseen jos sillä on coolein jouluneule ikinä. Eräs herttainen vanha pappa tosin kerran luuli, että Epulla oli selässään jonkinlainen kasvain, kun olin kiinnittänyt neulepuseroon pari sellaista lankapompulaa. Ehkäpä yritän malttaa mieleni, ettei Matti joudu lenkillä selittelemään pörriäisemme asustusta ohikulkijoille..

PB100704

Epun lookista minun päivän asuuni, näin ihanassa talven ihmemaassa oli ilo tänään asukuvailla. Asukin oli kovasti mieleeni, Myssyfarmilta saamani pipo pitää korvat lämpiminä ja suunnittelemani myssy sopii erinomaisesti osaksi talviasujani, koska vaatekaapista löytyy niin paljon harmaita, beigejä ja vaaleanpunaisia sävyjä. Väripalettiin sopivat myös täydellisesti nuo äidiltä saamani käsineet, joita koristaa norpan kuva. Sen lisäksi, että Lontoosta ostetut hanskat ovat suloisimmat koskaan näkemäni hanskat, ne ovat myös oiva apu somettajalle. Nämä ovat nimittäin kosketusnäyttöhanskat, joten Pokémoninkin pelaaminen onnistuu pakkasissa vaivatta..

Toivotan kaikille erinomaista iltaa; minä nappaan nyt kutimen hyppysiini ja jään odottelemaan Mattia töistä kotiin. <3

PB100712 PB100686


Posted in and tagged by NOORA.