HUOMAAKOHAN MATTI, ETTÄ..

P9075556

.. meidän olohuoneeseen on ilmestynyt tuollainen melko suurehko uusi nojatuoli?

Neiti Näppilä saattoi äsken hieman innostua bongattuaan aivan täydellisen nojatuolin olohuoneeseemme. Tyhjä paikka olohuoneessamme on suorastaan odottanut tätä tuolia jo pitkään, ja siinä innostuksissani saatoin sitten unohtaa mainita Matillekin asiasta, kun Visa jo alkoi vinkua. Siinä me sitten äidin ja iskän kanssa kannettiin tuolia autoon ennen kuin ehdin kissaa sanoa. Tai tässä tapauksessa Mattia sanoa.

P9075558 imageP9075560

Masa palaa työreissultaan kohta kotiin. Odotan innolla palautetta. Ehkä varmuuden vuoksi naamioin hankintani niin, että kajautan kuuluvasti ilmoille ”Kulta, ostin sulle yllärin!”-huudahduksen heti, kun ovi aukeaa.

Mä en nouse tästä ikinä. Paras tuoli ikinä.

enkku2-1-1-1

I don’t know what just happened, but we have a new chair in our livingroom. I couldn’t help myself.


Posted in and tagged by NOORA.