FESTARIVEHKEET

Olen täällä pikkasen innoissani!

Huomenna, huomenna, huomennaaaaa, on nimittäin aika suunnata kesän ensimmäisille (..ja viimeisille?) festareille maailman parhaassa seurassa. Postimies selvästi aavisti minun keikkuvan Vesalan keikalla huomenna Ratinanniemessä, sillä postiluukusta oli juuri sopivasti tänään tipahtanut alas paita, jonka jokin aika sitten tilasin.

Jatkuvasti muuttuvat sääolosuhteet aiheuttavat festarilookin suunnittelemiseen vähän haasteita, mutta taidan luottaa kerrospukeutumiseen tälläkin kertaa ja varaudun niin vesisateeseen, auringon paahteeseen kuin pilviseenkin päivään. Tämä toppi on ehdottomasti ängettävä tavalla tai toisella asuun mukaan, ja eleveniltä yllärinä saamani NYXin Butter Gloss sävyssä Peaches And Cream, on täydellinen kaveri pirtsakalle puserolle. Kaulaani laitan näillä näkymin Coruulta saamani upean statement-kaulakorun. Eikö olekin ihana? Pitäkäähän silmänne auki, sillä pian myös yksi teistä saa Coruu-aarteen korulippaaseensa..

Huomenna kukaan ei droppaa kenenkään tunnelmaa.

EDIT: // Facebookiin ilmestyi välittömästi postauksen julkaisemisen jälkeen useampikin viesti koskien Älä droppaa mun tunnelmaa-toppia ja sen tilauspaikkaa. Paita on tilattu siis täältä. Eikö olekin ihan must-have! ;)<3

Psst. Vielä tämä iltaa aikaa osallistua upean NYX:n ja the Balmin tuotteita sisältävän meikkipaketin arvontaan täällä! <3

enkku2-1-1-1

Tomorrow! Tomorrow! It’s time for Tammerfest!


Posted in and tagged , by NOORA.