SYDÄMIÄ TOUKOKUULLE

Se on täällä, KESÄKUU! Ennen kuin nokka suunnataan kohti toivottavasti-hikistä-aurinkoista-ihanaa-kesäkuuta, loikataan vielä aikakoneella toukokuun seikkailuihin ja kurkistetaan mitkä postaukset te luitte kuukauden luetuimmiksi.

curiousnoora

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Mitäs me muumifanit! Huomaan postailevani Arabian muumituotteista kuukausittain ja joka kerta nuo postaukset kipuavat luetuimpien joukkoon; ihanaa, että ruutujen toisellakin puolen on samanlaisia Mymmeleitä kuin minä! Tällä kertaa kuukauden luetuin postaus käsitteli yhtäkkiä yllättäen myyntiin tullutta Stockmann-kannua, joka meinasi livahtaa astiakaappini ohi. Mutta siellä se nyt nököttää hyllylläni, huh.

♥ ♥ ♥ ♥

 Se on niin ihana! Kirjoittelin teille postauksen Chic Companylta ostamastani maailman upeimmasta kalenterista ja samainen kalenteri sai teidätkin täyttämään kommenttiboksini sydänsilmäemojeilla. No mut onhan se nyt ihana, niin ihana! Kiitos myös vinkeistänne; klikkailin heti itseni messiin Facebookin kalenterituunausryhmiin.

♥ ♥ ♥

Jo pari kuukautta luetuimpien postauksien kärkipäässä ovat roikkuneet myös Kardashianin sisarusparvi ja helmikuussa Kardashian Beauty-tuotesarjasta tekemäni postaus. Liekö syynä se, että Kardashian Beautyt rantautuivat hetki sitten Citymarketeihin ja näin suomineidotkin pääsivät tuotteisiin näppärästi käsiksi.

♥ ♥

Oih, kuukauden oma suosikkipostaukseni. Nämä pienet prinsessat veivät sydämenne ja olen hurjan iloinen siitä millaisen vastaanoton ottamani kuvat saivatkaan. Kiitos murut!

Tällaisia postauksia aion kirjoittaa kesäkuun aikana yhden jos toisenkin ja tavoitteenani olisi innostua myös vloggaamisesta enemmän! Meidän ihan tavallisessa illassamme ei ollut mitään ihmeellistä, mutta harvemmin se elämä muutenkaan on skumpan kilistelyä. Nakkikeittoa sen olla pitää.

enkku2-1-1-1

These posts were your May-favourites!


Posted by NOORA.