KESÄNORPPA

Olen elänyt kesävaihteella jo muutamat viimeisimmät viikot, vaikka kalenterini näyttääkin, että kesäkuun puolelle siirrytään vasta huomenna. Jokaisesta extrakesäpäivästä on siis nautittu hymyssä suin enkä ollenkaan laita pahakseni jos tämän viikon sääennustukset pitävät paikkansa. It’s getting hot in here!

Kaapista on siis kaivettu esiin ne värikkäimmät kukkaprintit ja eilispäivän asussa tämä kesänorppa viihtyikin paremmin kuin hyvin. Maanantaipäiväni ei ollut parhaimmasta päästä, mutta iltaa kohti mentäessä fiiliksetkin muuttuivat varsin kesäisiksi ja iloisiksi. Ei tuollaisen kukkapaidan sisuksissa viitsi mököttää ja murehtia.


PUSERO / SHIRT VERO MODA   FARKUT  / JEANS NOTION 1.3   AURINKOLASIT / SUNGLASSES H&M   TENNARIT / BUNNY SNEAKERS  MINNA PARIKKA

Kesänorppa poikineen on ottanut kaiken irti kauniista päivistä myös ulkoillen. Asumme lähellä todella hurmaavaa puistoaluetta, joka on samalla yksi parhaista koiranulkoilutusreiteistä. Lammen rantaa pitkin tulee kesän aikana käveltyä kerta jos toinenkin, ja toisinaan aikaa vierähtää myös sorsaperheiden elämää tuijotellessa. Samoja polkuja pitkin hiihdellään talvella, mutta kesällä tämä ihanan vehreä alue on parhaimmillaan. Kliseisesti sanoen, täällä sielu lepää.

Toivottelen kaikille onnellisen ihanaa päivää (..tsemppiä meille, jotka vietämme päivän neljän seinän sisällä koneen ääressä sälekaihtimet suljettuina! :D) ja haluan vielä kiittää teitä kommenttiryöpystä, jonka sain sunnuntaiseen postaukseeni. Olette niin kannustavia ja mahtavia tyyppejä- kiitos siitä! Nyt aamukahvin kautta kohti päivän kiireitä.

enkku2-1-1-1

Summertime, and the weather is fine! I just have to admit it, I looooove summer. The Sun has been around for a couple of days now and I have a feeling that this is it, this is summer. I bought a new floral shirt and I absolutely love it. This shirt is going to look great with denim shorts!


Posted in and tagged by NOORA.