KULLANHOHTOINEN HETKI

Eilen oli suorastaan pakko lähteä vielä iltakävelylle jännittävän välierän jälkeen. Pumppu hakkasi pelin aikana miltei rinnasta ulos enkä suostunut uskomaan finaalipaikan olevan totta ennen kuin summeri soi pelin päättymisen merkiksi. Onneksi Matti ja Roosan poikaystävä jännäsivät peliä kanssani ja saatiin porukalla kakkukin syötyä viimeistä murua myöten. Illan peliä varten on jo kultahippuskumppa jäähtymässä- mitä luulette kuinka käy, nähdäänkö illalla torilla?

Iltakävelyymme ajoittui juuri niin kaunis kullanhohtoinen hetki, että napsimme vielä rennosta lenkkilookistani kuvatkin matkan varrella. Olen muuttanut asumaan tuon Adidaksen Rita Ora-collegen sisuksiin. Ihan heti ei mukavampaa puseroa kyllä löydy.


COLLEGE / SWEATER  ADIDAS BY RITA ORA (*yhteistyön kautta saatu)  AURINKOLASIT / SUNGLASSES H&M  HOUSUT / PANTS ZARA  LENKKARIT / SNEAKERS  ADIDAS BY RITA ORA


Nyt täytän kahvikuppini jo kolmannen kerran tänään ja nautiskelen aurinkoisesta sunnuntaiaamusta blogeja lueskellen. Takana on kiireinen viikko ja edessä toinen samanlainen, joten tänään aion olla vaan ja odottaa peliä. Toivotaan, että ilta on yhtä kultainen kuin maailma eilen auringonlaskun aikaan.

Jännittävää sunnuntaita!

enkku2-1-1

Good Morning world! After an exciting game, we decided to go for a walk yesterday. The world was golden and the sunset was so beautiful. I was wearing my favourite sportswear, that cool sweater and sneakers by Adidas Originals, which are the most comfortable pieces in my wardrobe at the moment. Let’s hope that this evening will be as golden as yesterday, It’s going to be an aexciting match!


Posted in and tagged by NOORA.