ASULLINEN VIIKONLOPPUA


TAKKI / JACKET BIKBOK   PUSERO / SHIRT VERO MODA  HUIVI / SCARF GINA TRICOT  LAUKKU / BAG GUESS  FARKUT / JEANS MARKS & SPENCER (*blogin kautta saatu)  TENNARIT / SNEAKERS NIKE  AURINKOLASIT / SUNGLASSES D&G


Näissä kuvissa on aivan liian paljon aurinkoa, tuulen tuivertama tukka, takki, jonka rinnuksille roiskui kahvia ja viimekesäiset ei-enää-niin-kovin-valkoiset-tennarit, jotka ovat tämän viikonlopun jäljiltä ehkä-jopa-vielä-kuraisemmat-kuin-perjantaina. Kaikista näistä pienistä epäkohdista huolimatta nämä kuvat edustavat tämän viikonlopun aurinkoisia hetkiä parhaimmillaan ja sen vuoksi ne oli pakko julkaista.

Viikonloppu on kuitenkin jo menneen talven lumia ja on aika suunnata nokka kohti vauhdikasta viikkoa. Jotta maanantai saadaan käyntiin, taidankin työmatkalla napata kahvilasta mukaani ämpärillisen kahvia. Take away-kahvikin voi parhaimmillaan olla pieni ripaus luksusta arkeen.

Voikaa hyvin!

enkku2-1

Oh boy, I had a great weekend! I spent so many hours just laying on the couch and watching TV, but I also enjoyed the beautiful weather outside. These pics aren’t the greatest pictures of all time, but look at that sunshine. Spring is definitely here!


Posted in and tagged by NOORA.