KEVÄT KEIKKUEN TULEVI

Voi kuinka outo tunne se onkaan, kun kevätaurinko alkaa taas ihan oikeasti lämmittää! Eilen teki jo mieli heittää talvitakki varastoon ja vaihtaa pikkukengät jalkaan. Eli toisin sanoen, tämä taitaa olla samalla myös se vuodenaika, kun itsensä saa kipeeksi alta aikayksikön. Maltti on valttia, ja vaatteet kannattaa pitää päällä, vaikka aurinko meitä hemmottelisikin.

Mustanlahden satamassa poiketessamme harmittelin jälleen sitä, että kävelyretki jäätä pitkin Siilinkarin majakalle taisi tänäkin vuonna jäädä väliin. En taida enää uskaltautua jäälle seikkailemaan, ettei vaan käy niinkuin Pikku Kakkosen varoitusvideon nallukalle, joka tippui jäihin. Pilkkijöitä näytti auringon alla olevan tosin vielä liikenteessä runsaasti. Päätin tyytyä silti vain laiturilla hengailuun ja kevätauringossa paistatteluun. Aurinkoisesta iltapäivähetkestä olisi tehnyt täydellisemmän enää vain jätskitötterö!


TAKKI / JACKET  BIKBOK  FARKUT / JEANS H&M  SAAPPAAT / BOOTS PALMROTH ORIGINAL (*blogin kautta saatu)  NEULE / SWEATER MICHAEL KORS  REPPU / BACKPACK ADIDAS  HUIVI / SCARF BIKBOK


Uusi viikko on nyt startattu aurinkoenergialla ja kevätfiilistelyllä käyntiin. Mieli on keveä ja viikon ensimmäinen treenikin on jo tehtynä. Onneksi postimies kiikutti luokseni eilen toisen tuollaisen treenirepun; tuo Adidaksen reppu on nimittäin niin kätevä etten malttanutkaan pitää sitä vain treenikassinani.

Voi mä niin toivon, että liikunnaniloa jatkuu pitkälle kevääseen.  Ehkä tämänkaltaiset välinehankinnat pitävät intoa yllä! ;)

enkku2-1

I wish you all a sunny and springish Wednesday! We have been enjoying of warm and beautiful springdays for a while now, and I really hope that this means that spring is finally coming. Have a great day!


Posted in and tagged by NOORA.