NEULELÖYTÖ RUOKAKAUPPAREISSULTA


NEULE / SWEATER  IMPULS (CITYMARKET)
FARKUT / JEANS SEPPÄLÄ


En ole vielä ehtinyt esitellä teille yhtä kevään lempiasuistani. Uskaltauduin jo kevätauringosta innostuneena vetäisemään jalkaani nuo hieman paremmin ilmastoidut farkut, joita ei tämän vilukissan jaloissa ole pitkiin aikoihin nähty. Pakko myöntää, että hieman oli vielä vilpoista viilettää näillä kevätpöksyillä lopputalven pakkaslukemissa. Ehkäpä ne saavat jatkaa talviuniaan vielä muutaman viikon ajan.

Maanantaiasuuni kuului noiden lempparifarkkujen lisäksi myös kevätpusero, joka tarttui ostoskoriini ollessani ruokaostoksilla Citymarketissa. Kierrän harvoin Citarin vaateosastojen kautta houkutuksia välttääkseni, mutta tällä kertaa en yksinkertaisesti voinut kävellä tuon keväisen neuleen ohi. Impuls-merkkinen vaaleansinertävä pusakka oli siis täysin heräteostos, mutta alle 20 euron neule sopii pariksi niin farkuille, kuin hameillekin, joten se löysi nopeasti paikkansa vaatehuoneestani. Tämä kombo ei sentään vielä kiilannut tämän asun ohi, mutta näillä yhdistelmillä pärjää pitkälle!

Nyt kiidetään jo kuitenkin kovaa vauhtia kohti tiistaipäivää. Kävin eilen hiihtämässä, ja kroppa tuntui vähintään mielenkiintoiselta aamulla herätessäni. Saatoin jopa taas vähän innostua tuosta lajista, mutta ensi talven ostoslistalle päätyi nyt sitten väkisinkin suksipaketti. Sauvani nimittäin murtui katki alamäkeä lasketellessani.

Jo oli aikakin. Minulla on ollut samat sauvat ja sukset käytössä vuodesta 2003 asti.

enkku2-1

My outfit of Monday was cozy and comfortable- what do you think of this combination of jeans and sweater?


Posted in and tagged by NOORA.