TAUON PAIKKA?

Jos kirjanpitoni ei ole aivan vinksallaan, olen viimeksi pitänyt postauksettoman päivän 30.8.2013. Eli yli kaksi vuotta sitten.

Tänään oli viimeinen kesälomapäiväni. Minulla oli päivän suhteen suuria suunnitelmia ja tarkoituksenani oli pysyä myös koko päivä poissa tietokoneen äärestä. Josko tuo yli kaksivuotinen rupeama olisi aika pätkäistä ja viettää blogitonta päivää?

Mutta en pystynyt siihen. Kun jotakin hommaa rakastaa, ei ”vapaapäiville” taida olla edes tarvetta. Sitä paitsi kesälomapäiväni varsinaisesta työstäni oli lopulta niin inspiroiva, että tallessa on nyt materiaalia blogia varten vaikka kuinka ja paljon. Tänään ei pitänyt edes asukuvailla, mutta kuinkas sitten kävikään, kun tapasin Jennin kaupungilla, törmäsimme seinään, joka mätsäsi villapuserooni ja päivänvaloa riitti vielä kuvailemiseen. Olemus oli jo hieman nuukahtanut, mutta hyvää mieltä riitti vielä hymyihin.

TAKKI / JACKET VERO MODA  FARKUT / JEANS LIU JO  LENKKARIT / SNEAKERS NIKE  LAUKKU / BAG GUESS LUXE  NEULEPAITA / SWEATER GINA TRICOT

Bloggaajan vapaapäivä ei siis toteutunut, mutta haittaneeko tuo. Mä niin tykkään tästä touhusta.

 Ja tykkäsin myös tuosta Pyymäen Omassa juomastani spesiaalilattesta. Se maistui siltä, kun olisi kulauttanut kurkusta alas hörpyllisen joulua.

enkku2

Hi guys! I had the best day ever. This was the last day of my summerholiday and I did so much fun stuff during the day. I met my friends, shopped a birthdaygift for Matti, took pictures, met amazing new people and and and.. A great day indeed.


Posted in and tagged by NOORA.