MASENTAVA KAVERI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Noora: ”Voi näitä lämpimiä iltoja tulee niin ikävä sitten, kun syksy tulee.”
Matti: ”Sanot ton nykyään joka ilta, kun ollaan viemässä Eppua. Vähän masentava lenkkikaveri oot.”
Noora: ”No sori.”

Noora: ”.. Mutta katotaan vaan, kyllä on sunkin kiva taas kohta vetää toppatakkia päälle.”

IMG_1641 IMG_1606 IMG_1645 IMG_1582

En haluaisi olla masentava lenkkikaveri, pikemminkin vaan ehkä fiilistelen lenkki toisensa jälkeen tätä lämpöä. Se on jotenkin maagista. Ei tarvita jalkaan sukkia, eikä päälle poolokauluksia, ei lapasia eikä edes pitkiä puntteja. Taidan olla jo valmiiksi syysmököttäjä.

Eilen lupasin tuolle siipalleni, että enää en synkistele, vaan nautin hetkestä. Koska NYT on lämmintä. Ja nyt on taas niiden kesävaatteiden aika. Mutta mitä ihmettä mä puen tänään Siltsun stadikkasynttäreille? ;)

IMG_1639 IMG_1597 IMG_1658 IMG_1609

KIMONO  / JACKET STRADIVARIUS (from Paris)  T-PAITA / T-SHIRT GINA TRICOT  FARKUT / JEANS LIU JO (*blogin kautta saatu)  LAUKKU / BAG MICHAEL KORS  KENGÄT / SHOES H&M  KAULAKORU / NECKLACE GINA TRICOT

enkku2

Warm summer-evenings. Oh boy, they feel so good after the rainy and cold summer. I’m in love with my new kimono (or is it just jacket?) which I got from Paris. It’s so much fun, that finally the weather is warm enough for summerclothes also here in Finland. Let’s hope that August is full of these kinds of evenings.


Posted in muoti and tagged by NOORA.