KESKIKESÄN ROIHU

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_0195
IMG_0183

IMG_0193

Radiossa pauhasi juuri Lambada, kun olimme ajelemassa kohti kotia ja äiti soitti kertoakseen, että heidän kesäpaikkansa rannassa poltettaisiin kokkoa.

Kokko kuuluu juhannukseen ihan yhtälailla kuin ne raekuurot, makkaraähkyt ja juhannusloitsutkin. Päätimmekin siis vielä poiketa fiilistelemään yötöntä yötä Näsijärven rantaan ja tulipa siinä samalla ikuistettua juhannuksen asukin. Koska olisin saanut hypotermian kesämekossa, turvauduin juhannushousuihin. Kaivoin esiin kaappini höpsöimmät pöksyt, jotka miltei vetivät kukkamekoille vertoja. Kivasti sopivat yhteen myös huivin, neuleen ja välikausitakin kanssa. Että kovin oli kesäistä.

Ja se kokko, se se vasta piste i:n päälle olikin.

Juhannus on kyllä lempeän leppoisa juhla. Mattia tuli vielä iltalenkillä vastaan sauvakävelyllä ollut rouva, joka kertoi Matin ja Epun olevan suloisia kuin sokerinpalat. Olisivatpa ihmiset aina noin hyvällä tuulella.


IMG_0194

TAKKI / JACKT GINA TRICOT  HUIVI / SCARF GINA TRICOT  NEULE / SWEATER GINA TRICOT  HOUSUT / PANTS H&M  KENGÄT / SHOES CONVERSE  LAUKKU / BAG LIU JO

enkku2

 We celebrated Midsummer yesterday here in Finland, and our wonderful day ended with this kind of view. Bonfire made my day, and was also a great background for the outfitpics. Happy weekend you guys!


Posted in muoti and tagged by NOORA.