KEIJUKAINEN KESÄPÄIVÄNÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_0079 11420392_10153443492099656_650734358_o IMG_0037 IMG_0096

Kun käsittelin näitä kuvia eilen, korvissani soi tauotta Chisun Yksinäisen keijun tarina. Serkkuni Emilia on kaikkea muuta kuin yksinäinen, mutta voi kuinka suloiselta keijukaisprinsessalta hän näissä kuvissa näyttääkään.

Juhlimme eilen Emilian veljen syntymäpäiviä aurinkoisessa puutarhassa, ja nähtyäni Emilian asun houkuttelin hänet välittömästi kuvattavakseni. Mikä miljöö! Mikä prinsessa! Sormeni syyhysivät päästä kuvailemaan. Mallintöitäkin tehneeltä Emilialta homma kävi niin tottuneesti, että voi kunpa omatkin asukuvaposeeraukset olisivat yhtä hyvin hallussa.

Ja voi että mä rakastan valokuvaamista. Oli ihanaa välillä olla linssin toisella puolella.

IMG_0090 emmu IMG_0081 IMG_0151

Keijukaisen asu oli tarkoin harkittu. Juhlamekkoa koristi pitsiyläosa ja ballerinoissa sama teema toistui. Kiharrettuihin hiuksiin Emilia oli laittanut kauniin kukkasen. Pitkää ja kaunista punapäätä tämä asu koristi niin kauniisti. Puuterinsävyinen mekko oli tilattu verkkokaupasta, Kalevala korun sormus oli lahja poikaystävältä, kukkakoriste oli peräisin Seppälästä ja ballerinat olivat upea löytö Citymarketista.

Päästä varpaisiin upea keijukainen eikös?

IMG_0101 IMG_0086

enkku2

No, she is not a princess from a fairytale, she is my dear cousin, beautiful Emilia who looked absolutely stunning while enjoying the sunny summerday yesterday. I love this look. She looks like a fairy.


Posted in muoti and tagged by NOORA.