PÄIVÄN NASSU : SUUKKOJA JA SÄIHKYSILMIÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

päivänmeikki

Hearts or Nothing-blogin hurmaava bloggaaja Joanna jakoi eilen Pirkon ystäväkirjassa kultaakin kalliimpia vinkkejä kestävän juhlameikin tekemiseen. Kevään juhlakausi on jo aivan nurkan takana ja kun meikin pitää kestää aamusta iltaan, ovat hyvät tuotteet avainasemassa. Sen vuoksi halusinkin myös itse raottaa teille meikkipussiani ja esitellä kaksi tuotetta, jotka ovat nousseet uusiksi suosikeikseni- nimenomaan kestävyyden ja laadun vuoksi.

lumeneripsiväri

Rimmelin Provocalipsit ovat niittäneet mainetta ja kunniaa jo kauneusblogeissa ja halusin itsekin vielä kerran alleviivata kuinka mahtavasta tuotteesta onkaan kyse. Sain oman Provocalipsini Livboxin mukana ja sävy 200 I’ll Call You oli heti kovasti mieleeni. Tämä huulipuna koostuu kahdesta eri päästä, joista toisesta levität huulille sävyn ja toisesta kiillon. Tuo kiillon tuova aine myös ”lukitsee” huulipunan paikalleen ja kuten tuoteselosteessakin luvataan, tämä pusunkestävä huulipuna kestää huulilla jopa 16 tunnin ajan. Testattu on, toimii! Ja mikä hämmästyttävintä puna ei jättänyt edes huultenjälkiä kahvikupin reunaan.

Toisella uudella suosikillani taiotkin sitten itsellesi sähäkän silmämeikin. Ripsivärien valitseminen on meille herkkäsilmäisille aina haastavaa, mutta nyt meikkipussissani on jäljellä enää Lumenen parikin eri ripsaria, jotka ovat peitonneet alleen aiemmin käyttämäni. Tämä ripsari, Blueberry-sarjan Wild Volume on huikean kauniin lopputuloksen takaava ripsari ja sävy Black Brown pehmentää meikkiä hieman mustan sävyn sijaan.

päivänmeikki

Meikkiä tehdessäni nappasin maljakosta lettiäni koristamaan myös muutaman neilikan. Olen vakaasti päättänyt, että seuraava juhlakampaukseni koristellaan aidoin kukkasin- ne näyttävät niin upeilta kampauksessa kuin kampauksessa! Pakko vielä muistuttaa, että mikäli juhlakampauksen tekeminen saa lähinnä päästäsi kasvamaan harmaita hiuksia, muistakaa, että saatte Parturi-kampaamo Blinkin palveluista -15%:n alennuksen, kun kerrotte bonganneenne tarjouksen blogistani! ;)

päivänmeikki

Uskomatonta, että koulujen päättymistä ja valmistuneita juhlitaan jo parin viikon päästä- en uskalla edes laskea kuinka kauan siitä on, kun itse painoin valkolakin päähäni..

enkku2

I have found a few new makeup-favourites and here’s two of them. With Rimmel’s Provocalips and Lumene’s mascara you are able to make a look which lasts long. Kisses and hugs everybody, it’s Sunday!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.