KAIKKI MUUMIT LAAKSOSSA?

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Voi vitsit, kun mun tekisi niin kovasti mieli sanoa, että pidän näistä uusista mukeista.

muumimuki

Mutta kun en oikein pidä.

Pikkumyy ja Nuuskamuikkunen kuuluvat Muumilaakson lempparihahmoihini. Rakastan kohtausta, jossa Myy kysyy Nuuskikselta, voisivatko he alkaa seurustella ja Muikkunen tipahtaa hämmästyttyään sillalta veteen. Rakastan (voiko mukeja rakastaa, noh, anyways..) myös aiempia Arabian mukeja, joissa nämä hahmot seikkailevat. Nämä uutuudet sen sijaan ovat jotenkin liian terävästi piirrettyjä, kylmiä ja epä-tovemaisia. Värit ovat jyrkät ja hahmoissa ei ole sitä samaa herkkää sarjakuvamaisuutta, jota aiemmista mukeista löytyi. Sama koskee mielestäni myös uutta Pappaa, Mammaa, Niiskuneitiä ja Muumipeikkoakin- tämä uusi piirustussuuntaus saa minut puntaroimaan sitä, haluanko enää tälläisillä mukeilla kaappejani täyttää.. Mukit ovat tosin ihanan värikkäitä, todellisia ilopillereitä, mutta niin kovin erilaisia kuin aiemmat. Silti halusin nämäkin aarteet kokoelmaani. Ehkäpä näitä jopa raaskisi käyttää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onneksi poikkeus vahvistaa säännön ja hurmaaviakin mukeja edelleen tehdään. Tästä esimerkkinä vaikkapa Muumitalo-uutukainen sekä Pidä Ruotsi Siistinä-muki. Ne henkivät sitä Muumi-tunnelmaa, josta itse pidän.

Olenko ongelmani ja päähänpinttymäni kanssa yksin vai ovatko muutkin Muumi-fanit kanssani samaa mieltä? Voihan olla, että minulla ei vain ole kaikki muumit laaksossa ja muut ovatkin aivan hullaantuneita näihin! ;)

Pssst. Kiitos lukijalleni Maaritille vinkkauksesta; nämä uutuusmukit ovat Tokmannilla nyt tarjouksessa 12,95€/kpl! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

enkku2

As you may already know, I’m a hgue fan of Arabia’s Moomin-mugs. These two mugs are the newest ones in my collection. They are colorful and bright, perfect for the spring and summer, but for some reason the old ones appeal to my eye more. What do you think of these newbies?


Posted in sisustus and tagged by NOORA.