PÄIVÄN NASSU : GOLDEN EYE

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

| silmät : LUMENE Luomivärikvartetti 4 Hohtavaa hiekkaa (vaalein sävy)  LUMENE Blueberry Wild Curl Black  LUMENE Glitter Top Coat Mascara Gold YVES ROCHER Ombre Créme Ultra Long-lasting Cream Eye Shadow 10 Vieux Rose  |

| huulet : MAYBELLINE NEW YORK Baby Lips Dr. Rescue Just Peachy |

* meikissä käytetyt tuotteet blogin kautta saatu

Jouluksi tai vaikkapa uudeksi vuodeksi sitä kaipaa välillä vähän pilkettä silmäkulmiin. Sain jokin aika sitten Lumenelta maailman herkullisimmat maskarat, kun postipaketista paljastuivat esiin sekä hopeinen että kultainen glittermaskara. Säikähdin ensin vähän. Ajattelin, että herkkäsilmäisen on turha edes tätä maskaraa korkata, glitterhileet varmasti saisivat irrotessaan silmät kutiamaan ja omaan makuuni glitterit ripsissä olisivat muutenkin vähän too much. Voi kuinka väärässä olinkaan.

Laitoin eilen mustan maskaran päälle kerroksen kultaista glitteriä ja ihastuin valtavasti. Herkästi säkenöivät glitterhileet tuovat kauniisti silmiin hehkua ja valon osuessa silmäripsiin maskara pääsee todella oikeuksiinsa. Kuinka helppoa onkaan luoda itselleen upeat säihkysilmät! Ja glitteritkin pysyivät paikoillaan koko päivän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen tämän meikin lempparijuttu on ehdottomasti Baby Lipsin uutuushuulivoide Just Peachy! Dr. Rescue-merkkinnällä varustetut uutuudet saapuvat Suomessa kauppoihin tammikuussa ja pakko sanoa, että nämä tulevat taatusti olemaan alkuvuoden must-havet. Nämä voiteet kosteuttavat huulia supertehokkaasti ja huulille päästyään ne viilentävät  ihanasti rohtuneita ja kylmästä kärsineitä huulia. Uutuuksien joukosta löytyy niin värillisiä kuin väritönkin huulivoide. Testiin saamani uutuustrion perusteella uskallan väittää, että Baby Lipsit pysyvät meidän huulirasva-addiktoituneiden suosiossa jatkossakin.

Mitä tykkäätte tästä säkenöivästä mutta simppelistä joulumeikistä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA10598595_771939532853181_95984112_n

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : It’s time for the #fotd! I got an amazing Christmas present from Lumene, when I got two glitter top coats from them! The golden one looks amazing. The eyes look sparkly and shiny and the makeup is just perfect for the New Year’s Eve for example. With the new Baby Lips, Just Peachy, the makeup looked very girly and cute. What do you think of the outcome?


Posted in kauneus and tagged by NOORA.