MONDAY WANTIES

CURIOUSER & CURIOUSER | Uncategorized

CANDC159

PIPO / CAP ESPRIT  SADETAKKI / RAINCOAT RAINS  T-PAITA / T-SHIRT ELEVEN PARIS  KUMISAAPPAAT / WELLIES MICHAEL KORS  FARKUT / JEANS KAPORAL  LAUKKU / BAG LYDC LONDON

Olkoon tämän maanantain ”Wanties-asu” täynnä lapsenomaista haaveilua ja sarjakuvien sankareita, kuralätäköissä kumpparit jalassa pomppimista ja syksyisiä sävyjä. Ei ollenkaan pöllömpiä haaveita. Ihan hirveästi ei tarvitsisi suostutella jos joku ehdottaisi Disneylandiin suuntaamista. Matkalaukku olisi pakattu varmasti ennätysajassa. Nähtyäni tuon Bambi-paidan iänikuinen haaveeni reissata Pariisiin nosti taas päätään ja tulin yhä vakuuttuneemmaksi siitä, että Disneyland on vielä joskus nähtävä. Prinsessa mikä prinsessa.

Nyt kevein askelin kohti maanantaita! <3

Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

IN ENGLISH : Good morning lovelies <3 Monday is an excellent day for daydreaming and this time I dreamed about traveling to Paris and visiting Disneyland. That Bambi-shirt could be the perfect choice for this childish trip. Have you been there?


Posted in Uncategorized and tagged by NOORA.