HERÄTEOSTOS, JOKA EI KADUTA VIELÄKÄÄN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_4887IMG_4883

Tällä kertaa tuon pitsihärpäkkeen alta löytyy muutakin kuin bikinit. Olen niin onnellinen siitä, että mamini suorastaan pakotti minut _tuhlaamaan_ loput shoppailubudjetistani tuohon valkoiseen pitsiunelmaan, vaikka kuinka olenkin pyrkinyt siihen, että alekausina en sinne normaalihintaisten vaatteiden puolelle eksyisi. Tämän neuleen kohdalla oli pakko tehdä poikkeus.

Valkoinen pitsihuitula rokotti lompakkoa H&M:llä peräti 40 eurolla, mutta välillä kannattaa sortua niihin heräteostoksiinkin- eivät ne aina osoittaudu hutiostoksiksi. Sen osoittaa jo sekin, että useampi teistä lukijoista lähestyi minua bikinikuvat julkaistuani kysyäkseen, mistä tuo pitsiunelma on. Toivottavasti kukin teistä onnistui löytämään vielä omansa.

IMG_4850 IMG_4856 IMG_4867IMG_4854

PITSINEULE / LACY CARDIGAN H&M  TOPPI / TOP H&M CONSCIOUS COLLECTION  FARKUT / JEANS GINA TRICOT  KENGÄT / SHOES ZARA  LOMPAKKO / WALLET GUESS  KELLO / WATCH GUESS  RANNEKORUT / BRACELETS GUESS, LINDEX & BESOHELSINKI

Tämä pitsihärpäke oli ylläni tänäänkin, kun helteinen sää hieman normalisoitui ja ulkona tarvitsi jopa ihan oikeita vaatteita. Kävin jo toistamiseen lounastamassa Matin kanssa Watamissa ja pakko edelleen kehua maasta taivaaseen tuo 10 euron buffetpöytä. Menkää ja testatkaa, tulette varmasti tykkäämään!

Seuraavaksi luvassa on treffit Pirkon kanssa ja sen jälkeen alan jo valmistella hieman huomisia juhlia. Päätin pistää sukulaisten kesken huomenna pirskeet pystyyn ja kävin jo tankkaamassa jääkaapin täyteen herkkuja. En tosin tiedä mihin aion iskeä peräti 16 erilaista marsipaanihahmoa, jotka koin tarvitsevani. Se siitä heräteostosten järkevyydestä.

IMG_4849

// It’s so cute and girly!! After seeing that gorgeous lacy cardigan on H&M, I just had to buy it even though I didn’t actually need it. But luckily I bought it, because now it’s one of my favourites. It’s perfect for the windy summerdays and it looks cute in so many different kinds of outfits. What do you think of my Thursday-outfit?


Posted in muoti and tagged by NOORA.